Umut Kervanı Vakfı Elazığ’da Giyim ve Gıda Yardımında Bulundu

Umut Kervanı Vakfı Elazığ Merkez, Kovancılar ve Palu İlçelerinde Ramazan Bayramı öncesi depremzede ve yetim çocukları giydirdi, ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolisi ve un yardımında bulundu.

Umut Kervanı Vakfı Elazığ’da Giyim ve Gıda Yardımında Bulundu

Umut Kervanı Vakfı Elazığ`da Ramazan`ın son günlerinde yardım çalışmalarına hız verdi. Ramazan Bayramı dolayısıyla Elazığ Merkez ve Kovancılar ilçesinde yüzlerce depremzede, yetim ve ihtiyaç sahibi çocuğa bayram elbisesi ve ayakkabı yardımında bulundu. Elazığ Merkez, Kovancılar ilçesin ile Palu ilçesinde gıda kolisi ve un yardımında bulundu.

Elazığ Umut Kervanı Vakfı Başkanı Nihat Bakşi yaptığı açıklamada, “Ramazan ayı boyunca başta depremzede ailelerimiz olmak üzere yetim ve ihtiyaç sahibi yüzlerce ailemize ulaştık. Hayırseverlerimizin bize emanet etmiş olduğu yardımları ulaştırdık. Ramazan Bayramına yakın bu zamanda ihtiyaç sahibi çocuklarımıza Elazığ Merkez ve Kovancılar İlçesinde giydirdik. Palu İlçemizle birlikte Elazığ Merkez, Kovancılar İlçelerimizde ve birçok merkez köyde gıda kolisi, un dağıtımında bulunduk. Allah hayır sahiplerinden ve sahada çalışan gönüldaşlarımızdan razı olsun.” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137