Kişisel Gelişim Zirvesi programı kapsamında Elazığ’a gelen CNN Türk Haber Spikeri Başak Şengül, Neyzen ve Yazar Hakan Mengüç ve Uzman Psikolog Cevher Sönmez Medya Gurubumuzu ziyaret ettiler.

Medya grubumuzdaki birimleri tek tek gezen ünlü isimler, çalışma sistemi hakkında bilgi aldı. Elazığ’da böylesine bir medya kuruluşunu görmekten mutlu olduklarını söyleyen ünlü isimler Kanal Fırat’tan övgüyle bahsederek ulusal televizyon kanallarıyla yarışacak stüdyolara sahip olduğunu ifade ettiler.

“ULUSAL KURULUŞLARLA YARIŞACAK BİR YAPIYA SAHİPSİNİZ”

Yerel medyada Kanal Fırat gibi güçlü Televizyon kanallarını görünce memnun olduğunu söyleyen CNN Türk Haber Spikeri Başak Şengül, “Ulusal kuruluşlarla yarışacak bir stüdyoya sahipsiniz. Stüdyonuzu gezdim, haber merkezinizi gezdim, sizlerle tanıştım, biraz da bilgi aldık. Kolaylıklar diliyorum. Elazığ medya anlamında güçlü. Yerel medyada böyle güçlü kuruluşları görünce bende memnun oluyorum. Elazığ’a ben ilk defa geliyorum, haberci olduğum için muhabirlik yaptığım dönemde Türkiye’nin birçok şehrini görme imkanım oldu ama Elazığ’ı kaçırmışım. Çünkü kentiniz gerçekten çok güzel. Havalimanında iner inmez bir oksijen çarpıyor yüzümüze” ifadelerini kullandı.

“ÇOK GÜZEL BULDUM, ÇOK DÜZENLİ BULDUM”

“Televizyonculukta güler yüzlü insan bulmak zordur ama Kanal Fırat’ta güler yüzlü çalışanlar var” diyen Neyzen ve Yazar Hakan Mengüç, “Medya grubunu çok güzel buldum, çok düzenli buldum, her şey çok güzel. Çalışanlarınız güler yüzlü. Televizyonculukta öyle çok güler yüzlü çalışan bulmak birazcık zordur ama Kanal Fırat’ta güler yüzlü çalışanlar var. Elazığ’a daha önce Tunceli’ye geçerken bir defa uğramıştım.  Harput kalesine çıktık, çok beğendim oraları, yemeklerinizi de sevdim” dedi.

“TELEVİZYON STÜDYOSUNU HARİKA BULDUM”

Kanal Fırat televizyonunun çalışanlarının insanları iyi hissettiren bir yaklaşımı olduğunu belirten, Uzman Psikolog Cevher Sönmez, “Televizyon stüdyosunu harika buldum. Ama stüdyodan daha çok çalışanlar daha enerjik ve insana kendisini iyi hissettirecek şekilde bir yaklaşımı vardı. Bunlar bizi rahatlattı, kendimizi iyi hissettirdi. Tabi bugün de güzel bir eğitim zirvesindeydik. Baysal Turizm tarafından organize edilmişti. Oldukça ilgi de vardı, keyifli de bir program oldu. Başak Hanım’ın, Hakan Bey’in ve Kunter Kurt hocamızın katılım gösterdiği eğitmenlik olarak faydalandığımız çok güzel bir eğitimdi” dedi.