Daha önce birçok etkinliğe imza atan Elazığ Berberler ve Kuaförler Odası, Elazığ’da görev yapan kuaför ve berberlere “Urfa sıra gecesi” etkinliği düzenledi.

Düzenlenen programa çok sayıda kuaför ve aileleri katıldı.

AYDOĞDU: HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Elazığ’da kozmetik üzerine hizmet veren iş insanı Mehmet Aydoğdu, “Bayan kuaförlerine, erkek kuaförlerine her daim ekmek yediğim bu insanlara yanımda oldukları için teşekkür eder, şükranlarımı sunarım” ifadelerini kullandı.

TÜRKOĞLU: BİR TEK ELAZIĞ DÜŞMANI BİZ Mİ OLDUK?

Düzenlenen programda, üyeleriyle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Elazığ Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nizamettin Türkoğlu, “Ben hiçbir zaman Elazığ, Malatya, Diyarbakır, Urfa, Muş hiç fark etmez biz Türkiye’nin coğrafyasında yaşıyoruz. Bütün illerimizle beraberiz bütün illerde mutlaka güzel şeyler vardır. Tabi ki biz bundan önce Elazığ turizmi açısından da yapmıştık. Ziyaddin Akgüneş Bey diye bir abimiz sağ olsun kendince haklı; yani keşke de bizi dinlemiş olsaydı, keşke odamızla bir istişare etmiş olsaydı ve gerçekten Elazığ’da böyle bir kültür olduğunu kendileri güzel bir şekilde tanıtmış olsalardı. Bizde bir şekilde inşallah onlarla birlikte bir Elazığ kürsübaşı yaparız. Biz Elazığlıyız, hiçbir zaman da Elazığ’a karşı cephe almadık, almayacağız da. Canı sağ olsun. Düğün salonuna gidenler Diyarbakır halayı çekiyor. Niye Elazığ halayı çekmiyorsunuz o zaman? Bir tek Elazığ düşmanı biz mi olduk? Anlamış değilim” dedi.