Usta: Seçim Vaktinde Olacak

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İnsan Hakları Başkanı ve Konya Milletvekili Dr. Leyla Şahin Usta Kanal Fırat Televizyonu’nda yayınlanan, Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık’ın hazırlayıp sunduğu “Gündem Özel” programının canlı yayın konuğu oldu. Ülke gündemine dair önemli açıklamalarda bulunan Usta, 2023 öncesi bir seçimin söz konusu olmadığını ve 2023 yılının Türkiye için bir fırsat olacağını söyledi.

Usta: Seçim Vaktinde Olacak

Elazığ’a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İnsan Hakları Başkanı Konya Milletvekili Dr. Leyla Şahin Usta, Kanal Fırat ekranlarında yayınlanan Zeki Akbıyık’la “Gündem” programının canlı yayın konuğu oldu.

Pandemi, Ekonomi, Kuraklık, Göç ve sosyal medya düzenlemesine kadar birçok konunun masaya yatırıldığı programda ülke gündeminin nabzı tutuldu.

USTA: İNSANIN İNSANLA BİRLİKTE, ÇEVRESİYLE BİRLİKTE MERKEZE ALINMASI GEREKTİĞİ BİR DÖNEME GİRDİK

Genel Başkan Yardımcısı Usta, “Okul yapıyoruz, hastane yapıyoruz. Bunların hepsini biz insanımıza hizmet etsin diye yapıyoruz. Temel hedefimiz bir takım kriterlere uymak falan değil. Temel hedefimiz; insanımızın layık olduğu ve hak ettiği bir yaşam standardına erişmesiydi 20 yıl önce iktidara başlarken. Çok şükür bunu sağladık. Şimdi daha iyisini yapmak için uğraşıyoruz. İnsan hakları statik duran bir sitem değildir aslında. Sürekli değişir ve yenilenir. Tabi ki salgın dönemizyle birlikte yeni bir döneme girdik. Bütün dünya yeni bir döneme girdi. Aslında insanın insanla birlikte, çevresiyle birlikte merkeze alınması gerektiği bir döneme girdik” ifadelerini kullandı.

USTA: İNSAN HAKLARI KONUSUNDA BİZ DÜNYANIN GİTTİĞİ YÖNÜN AKSİNE GİTMEYE ÇALIŞIYORUZ

Milletvekili Leyla Şahin Usta, “Biz siyasi bir parti olarak insanları konusundaki vizyonumuz ve hedeflerimizi çok daha ileri tutuyoruz. Dünyanın gittiği yönün aksine gitmeye çalışıyoruz. Çünkü yanlış bir yöne gidiyor dünya. Irkçılık ve İslam karşıtlığı ile veya din karşıtlığı ile ulaşabilecekler nokta artık kaos ve düzensizlikten başka ir şey değil. Biz bunun tam tersini yapmaya çalışıyoruz. Biz insana verdiğimiz değeri hiçbir ayrım gözetmeksizin herkesin kullanabileceği bir noktada Türkiye’nin Batı’sından Doğu’suna, Kuzey’inden, Güney’ine herkesin her imkana sahip olması için uğraşıyoruz. Bunu elhamdülillah büyük bir kapasiteyle ve çalışmayla başardığımıza inanıyorum. Eksiklikler var mıdır? Vardır tabi ki” şeklinde konuştu.

USTA: ‘BİZ MİLLETİN İRADESİNDEN BAŞKA BİR İRADE TANIMIYORUZ’

Seçim vaktinde olacak diyen Usta, “Biz hepimiz teşkilatlarımızla beraber sahada 15-20 gün hiçbir afetzedemizin yanından ayrılmadık. Ormanda evi yanan, köyde evi yanan vatandaşımızın evlerini teslim etmeye başladık. Bunların hepsini yapan bir hükümet, bir irade varken niye bir seçimin derdine düşelim ki? Neden böyle bir şey yapalım? Neden ülkeyi bir kaosa veya krize sürükleyelim? AK Parti’nin, Recep Tayyip Erdoğan’ın kalemini kimse öyle bir takım kararlarla kıramaz. Bu millet kararını verir. Seçim vaktinde sandığa gidilir, millet ne diyorsa o yapılır. Zaten Cumhurbaşkanımızın her zaman söylediği söz; ‘biz milletin iradesinden başka bir irade tanımıyoruz.’ Biz sahada olduğumuz sürece de sorunları çözdüğümüz süre içerisinde 2023’te bir sıkıntı yaşayacağımızı ben düşünmüyorum. Çünkü derdimiz insana hizmet etmek. Eğer işiniz insana hizmet etmekse bunu hakkıyla yapıyorsanız bunun karşılığını milletimiz bize her zaman göstermiştir, bunun taktirini de yapmıştır her zaman sandıkta. Yine yapacaktır diye düşünüyorum” dedi. 

VİDEO

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2021, 18:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Süper zeka
Süper zeka - 2 yıl Önce

Erken olacak diyenlerle ekonomi kötüye gidiyor diyenler aynı dolar artıyor ama ihtacatta dolarla ordan rekor üstüne rekor kırıyoruz görmüyor musunuz? İhracat yapın bence

Şakir
Şakir @Süper zeka - 2 yıl Önce

peki sen ithalatın ihracattan fazla olduğunu dolar arttıkça yurtdışından gelen mallara yağmur gibi zam geldiğini akaryakıta günde iki defa zam geldiğini görmüyormusun işine geleni göreceğine resmin tamamını görsen ya

Rıfat ILGAZ
Rıfat ILGAZ @Süper zeka - 2 yıl Önce

SENİN GİBİ GERİ ZEKALILAR OLDUĞUS SÜRECE SEÇİM TABİİ Kİ ZAMANINDA OLUR.

Reiz
Reiz - 2 yıl Önce

Garga yavrusunu Şahan sanarmış ..

Akp
Akp - 2 yıl Önce

Seçim erkende olsa geçde olsa şu gerçek değişmez kazanan RECEP TAYYİP ERDOĞAN

SIRADAKİ HABER

banner137