Elazığ Valisi Erkaya Yırık, Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Mehmet Yılmaz ve Emniyet Müdürümüz Celal Sel, Şehit Polis Fethi Sekin Öğrenci Yurdumuzu gezerek, İl Müdürümüz Abdulsamet Eren ve Yurt Personellerimizden hazırlıklar hakkında bilgi aldı.

Yurdu gezen Vali Yırık, memnuniyetini dile getirerek öğrencilerimizi beklediğini açıkladı.

EREN: 3 EKİMDEN İTİBAREN KAPILARIMIZI ÖĞRENCİLERİMİZE AÇIYORUZ

İl Müdürü Abdulsamet Eren konuyla alakalı yaptığı açıklamada, “Bugün Sn. Valimiz, Rektör Yardımcımız ve Emniyet Müdürümüzle 1750 yatak kapasiteli Fethi Sekin Öğrenci Yurdumuzdayız. Eğitim-Öğretim yılının başlamasıyla beraber yurtlarımızda 4 Adet Genç Ofis, Spor Sahaları, 16 bin m2 alanda peyzaj, eğitim odaları, müzik odaları, sosyal alanlarımızla beraber hazır hale getirdik. Tüm sosyal imkanlarımızla beraber, konforlu ortamlarıyla 3 Ekimden itibaren kapılarımızı öğrencilerimize açıyor ve buradan ilimize gelecek olan Öğrencilerimize Sağlıklı, kazasız belasız bir eğitim öğretim hayatı diliyorum, dedi.

YIRIK: ELAZIĞ SEVDALISI OLARAK EVLERİNİZE DÖNECEKSİNİZ

Elazığ Valisi Erkaya Yırık ziyaretiyle ilgili yaptığı açıklamada, “Yakın bir zamanda yapılan Şehit Fethi Sekin Kız Öğrenci Yurdumuz 1750 öğrenci kapasitesiyle, son yıllarda yapılan çağdaş modern ve her türlü afet ve depreme karşı mukavemetli bir yapı olarak görmüş olduk. İçerisinde çocuklarımızın rahatlıkla kalabileceği, ıslak zeminlerini içerisinde barındıran odalarıyla, öbür taraftan kuaför salonu, müzik salonu ve spor salonu, el işi aktivite yerleri, 500 kişilik konferans salonuyla gayet güzel bir yurt. Çocuklarımıza hayırlı olsun. İnşallah tüm yurtlarımız bu kapasite ve özelliklerde hepsi çocuklarımıza hizmet için hazır durumda. Ben, yeni gelen öğrencilerimize arkadaşlarımıza, kardeşlerimize, hoş geldiniz diyorum. Elazığ’ın, bu kadim toprakların, inşallah keyfini çıkartmaya bakın buradan ayrıldığınızda da biliyoruz ki çok tatlı anılarla ayrılacak ve Elazığ sevdalısı olarak evlerinize döneceksiniz. Hayırlı olsun, başarılarınızda devamını diliyorum” dedi.