Vali Kaldırım, O Fabrikayı Ziyaret Etti

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Sezgin Makine ve Motor Fabrikasını ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Vali Kaldırım, O Fabrikayı Ziyaret Etti

Elazığ’da önemli çalışmalara imza atan ve çok sayıda stratejik aracın motorunu üreten Sezgin Makine ve Motor Fabrikası Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım’ı ağırladı.

Yerli elektrikli otomobilin Türkiye’de üretilmesiyle birlikte gözler Elazığ’a, Elazığ’da da Sezgin Makine ve Motor’a çevrilmişti.

Elazığ’da helikopter, uçaksavar, İHA, beyaz eşyalar ve daha çok sayıda araca motor üreten Sezgin Makine ve Motor yerli otomobili de Elazığ’da üretebileceklerini açıklamıştı.

İlk kez www.elazigsonhaber.com internet haber sitesine açıklama yapan Sezgin Makine ve Motor Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Sezgin, Elazığ’da yerli otomobilin motorunu ürete bileceklerini söylemiş ve bu işin Elazığ’da olabileceğinin altını çizmişti.

Göreve geldikten sonra zaman zaman bu tür girişimcileri ziyaret eden ve Elazığ’da yatırım yapan işadamlarının sorunlarını yakinen dinleyen Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Sezgin Makine ve Motor Fabrikasını da ziyaret ederek, fabrika çalışmalarını hakkında bilgiler aldı.

İşetmeyi gezen Vali Kaldırım, İşletme sahibi Muzaffer Sezgin’i tebrik etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137