Birevim Elazığspor -Sakaryaspor maçı izlemek üzere ilimize gelen Tunceli valisi Tuncay Sonel, maç sonunda değerlendirmelerde bulundu.

Vali Sonel, karşılaşmadan galip ayrılan Birevim Elazığspor’u kutlarken, golü Yiğitcan’ın atmasından dolayı da ayrıca mutlu olduğunu belirtti.

SONEL: GÜZEL BİR MAÇ OLDU

Tunceli Valisi Tuncay Sonel, “Ülkemizin iki güzide takımı. Hem Elazığspor hem Sakaryaspor’un maçı vardı. Bizlerde izlemeye geldik. Öncelikle Elazığspor’u tebrik ediyoruz. Güzel bir maç oldu. Hakikatten Elazığ önemli şehirlerimizden bir tanesi. Tunceli ile Elazığ iç içe geçmiş durumda. Bizlerde Elazığspor’a başarılar diliyoruz. İnşallah takım bundan sonra başarılara imza atar. Bizim Tunceli ve Elazığ iç içe girmiş iki il. Biz bölge olarak bakıyoruz. Kapımız Elazığlılara her daim açık. Artık Tunceli huzur şehri. Tunceli’ye gelsinler. Tunceli’nin muhteşem doğasını görsünler. Hem Elazığlı hem de tüm vatandaşlarımızı Tunceli’ye davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

SONEL: TUNCELİ ARTIK HUZUR ŞEHRİ

Vali Sonel, “Tunceli birkaç yıl öncesine kadar terörle anılırken başta sayın cumhurbaşkanımızın, içişleri bakanımızın desteklediği başta terörle mücadelede başarılı operasyonlarla artık huzur şehri. Otellerimizde yer yok. Kamu misafirhanelerinde yer yok. Öğrenci yurtlarını açtık. Geldiklerinde su kaakları, sürat motorları, gezi tekneleriyle Tunceli’nin o Munzur Nehri’nin ve Pülümür Nehri’nin muhteşem doğasında keyif geçirebilirler. Bizlerde vatandaşlarımızı Tunceli’ye bekliyoruz” şeklinde konuştu.

HABER: SITKI TAŞEL