Vali Yırık: “Gazilerimiz; vatan, millet ve bayrak sevgimizin ölümsüz abideleridir”

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle yayımladığı mesajda, “Vatanın her karış toprağında sayısız şehidimizin ve gazilerimizin kanları bulunmaktadır. İşte bugün kahramanlıkları ve vatanseverlikleriyle övündüğümüz kahraman gazilerimize vefa duygularımızı ifade etmenin en anlamlı günüdür” dedi.

Vali Yırık: “Gazilerimiz; vatan, millet ve bayrak sevgimizin ölümsüz abideleridir”

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Elazığ Valisi Erkaya Yırık şu ifadelere yer verdi;

“Şehitlik ve gazilik, aziz milletimizin gönlünde daima müstesna bir yeri olan en yüce makamlardır. Ülkemizin her karış toprağında, vatanını, bayrağını ve kutsal değerlerini korumak için en güç koşullar altında canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen gazilerimiz; şanlı tarihimizin, vatan, millet ve bayrak sevgimizin ölümsüz abideleridir.

“VEFA DUYGULARIMIZI İFADE ETMENİN EN ANLAMLI GÜNÜDÜR”

Şanlı tarihimiz “Gaza” anlayışının bir gereği olarak mukaddes vatanımızın bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğü uğrunda canını feda etmekten çekinmeyen şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin fedakârlıklarıyla elde ettiği nice zaferlerle doludur. Vatanın her karış toprağında sayısız şehidimizin ve gazilerimizin kanları bulunmaktadır. İşte bugün kahramanlıkları ve vatanseverlikleriyle övündüğümüz kahraman gazilerimize vefa duygularımızı ifade etmenin en anlamlı günüdür.

Gazilerimiz ve aziz şehitlerimizin yakınlarının milletimize tevdi edilmiş en kıymetli emanetler olduğu inancıyla, saygın kişiliklerine yaraşır yaşam koşulları sunmak için devletimizin tüm imkânlarıyla yanlarında olduğunu bir kez daha ifade etmek istiyorum.

“19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ’NÜ EN KALBİ DİLEKLERİMLE KUTLUYORUM”

Bu anlamlı günde, başta Cumhuriyetimizin bânisi Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere Kurtuluş Savaşı’ndan Kıbrıs Harekâtına, dâhili ve harici teröre karşı verilen kahramanca mücadeleden 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı, devletimizin bekası ve milletimizin birlik ve bütünlüğü uğrunda canını feda etmiş aziz şehitlerimizi sonsuz rahmet, gazilerimizi minnetle anıyor, Gazilik mertebesiyle şereflenmiş tüm gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Günü’nü en kalbi dileklerimle kutluyorum.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Güneydoğu Gazisi
Güneydoğu Gazisi - 3 yıl Önce

Sayın Valim uygulamaya bakmak lazım bu insanlara gerekli değer veriliyormuş Gazi olmalarından bırakın normal bir insan gibi değer veriliyormuş, bu insanlar sizi bırakın özel kaleminize dahi ulaşamıyor, bazı kamu kurumlarında aşağılanıyorsa adeta terörist muamelesi görüyorsa uygulama mesajınız gibi değildir

SIRADAKİ HABER

banner137