Elazığ Valisi Erkaya Yırık’ın vatandaşa randevu talebi ikinci kez geri çevrildi.

Aksaray Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların sorunlarını yerinde dinlemek için mahalleye giden Vali Yırık, vatandaşların taleplerini dinledi.

VALİ YIRIK’IN RANDEVU TALEBİ GERİ ÇEVRİLDİ, TOPLANTIDA GÜLÜŞMELER YAŞANDI

Bu sırada bir kadın Vali Yırık’a bir şey isteyeceğim kağıda yazıp verebilir miyim diye sorunca Vali Erkaya Yırık ise konuyu direk çözebilmek için “Pazartesi günü gel görüşelim” dedi. Bunun üzerine kadın “pazartesi günü gelemem annemi hastaneye götüreceğim” dedi. Randevusu geri çevrilen Vali Yırık “Salı günü gel o zaman” deyince kadın kabul etti. Vali Yırık ise randevu geri çevrilme olaylarının hep kendisini bulduğunu söyleyerek güldü. Vali Yırık’ın vatandaşla yaptığı bu diyalog toplantıdakileri güldürdü.

VALİ YIRIK’IN RANDEVU TALEBİ DAHA ÖNCE DE GERİ ÇEVRİLMİŞTİ

Vali Yırık, Ağustos ayı içerisinde koronavirüs denetimleri yaptığı sırada bir vatandaşla karşılaşmıştı. Vali Yırık’la sohbet eden kadın bir talebi için özel görüşmek istediğini söyleyince Vali Yırık da kadına “Bugün saat 14.30'da valiliğimize gelebilir misiniz?" dedi. Kadının, "Bugün olmasa, misafirim var da" demesi üzerine Vali Yırık, "Eskiden valiye ulaşılamıyordu, şimdi ise vali çağırıyor ama 'Ben o saatte gelemem' diyor. Sen bana adresini ver de ben randevu alayım" cevabını verdi. Vali Yırık ile kadının 'randevu' diyaloğu çevredekileri gülümsetmişi. Vali Yırık dediğini yapmış ve vatandaşı evinde ziyaret etmişti.

VİDEO