Elazığ Valisi Erkaya Yırık’ın Eşi Ayşe Yırık, Yıldızbağları Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Elazığ Cem Evinde mahalle sakinleri ile buluşan Ayşe Yırık’ı, Cem Kültür Vakfı Başkanı Cafer Yeşil ve kadınlar karşıladı.

Yırık, kadınlarla sohbet ederek sorunlarını dinledi.

Ziyarete eli boş gitmeyen Yırık, kadınlara hediyeler takdim etti, çocuklarla da yakından ilgilendi.

Kadınlarla sohbet eden Yırık, ardından Cem evini gezdi.

YEŞİL: ELAZIĞ’DA BİR İLK

Başkan Yeşil, “Bugün çok önemli bir ziyarette bulunan Sayın Valimiz Erkaya Yırık Bey’in eşi Ayşe Yırık Hanımefendi Elazığ Kültür Vakfı’mızı ziyaret ettiler. Gerçekten Elazığ’da bir ilkti. Özellikle bir hanımefendinin gelip mahallede bayanlarla bu şekilde oturup onların dertlerini dinlemek, onların sorunlarını dinlemek, onlara nasıl çözüm üretilmesi konusunda, çözüm üretmesi açısından ciddi bir katkıda bulundu. Evet Cem Evi’mize geldiler, Cem Evi’mizi beraber gezdik. Son derece mutlu olduk. Son derece memnun kaldık. Çünkü Elazığ’da gerçekten bu mahallelerde böyle bir sayın valimizin eşi hanımefendi Ayşe Hanım’ın gelip ziyaret etmesinden bayanlarımızda çok mutlu oldular, çok sevindiler. Hatta gerçekten de duygulandılar. İlk olarak böyle bir Cem Evi’ne gelip insanlarla buluşması, sorunları dinlemesi bu tabi insani bir şeydir. Onun için ben burada Elazığ Cem Kültür Vakfı adına ve mahallemiz adına sayın valimizin eşi Ayşe Hanım’a teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

YIRIK: GÜZEL SICAK BİR ORTAM OLUŞTU

Ayşe Yırık da, “Bugünümü Yıldızbağları’ndaki Cem Evi’ndeki bayanlarla beraber olma planım vardı. Onu gerçekleştirdik. Bayanlarımızla tanıştık. Sıkıntılarını dinledik. Bunları not aldık. Elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Çocuklarla beraber olduk. Bayanlar duygularını paylaştılar. Bir kaynaşma oldu. Ben çok mutlu oldum kendileriyle tanıştığım için. İnşallah bundan sonra da hep beraber olacağız. Güzel bir ortam, güzel sıcak bir ortam oluştu” şeklinde konuştu.