Valiler kararnamesi ile Elazığ’dan Van valiliğine atanan Vali Murat Zorluoğlu, Elazığ’dan ayrılmadan önce Kanal Fırat, Kanal E televizyonlarını ve elazigsonhaber.com internet haber sitesini ziyaret ederek vedalaştı.

elazigsonhaber.com internet haber sitesinin sıkı takipçisi olduğunu söyleyen Vali Zorluoğlu, telefonlara gelen bildirimleri takip ettiğini belirtti.

“BURAYA GELDİĞİMDE SANKİ AİLE BİREYLERİMLE BERABERMİŞİM GİBİ HİSSETTİM”

Vali Zorluoğlu yaptığı veda ziyaretinde, “Kanal Fırat, Kanal E ve elazigsonhaber.com ailesi ile birlikteyiz. Birçok kere olduğu gibi. 2,5 yıllık görev sürem içerisinde buraya geldiğimde sanki huzur içerisinde, sanki ailemle, rahat, aile bireylerimle berabermişim gibi hissettim. Bugünde aynı duygularla buradayız” dedi.

“YASEMİN HOCAMA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Medya Gurup Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık’a Elazığ’daki çalışmalarından dolayı teşekkür eden Vali Murat Zorluoğlu, “Yasemin hocama çok teşekkür ediyorum. Elazığ’a önemli yatırımları, çok önemli katkıları var. İçerisinde bulunduğumuz bu televizyon binası da bunun en son örneği. Amerika’da olduğunu biliyorum. Kendisine selamlarımı gönderiyorum” dedi.

“ÇOK GÜZEL İLİŞKİLERİMİZ OLDU”

Zorluoğlu konuşmasına şöyle devam etti: “Genel yayın yönetmeninden en aşağıda çalışanlarına kadar Kanal Fırat, Kanal E ve elazigsonhaber.com ailesine, bütün fertlerine çok teşekkür ediyorum. Gerçekten geldiğimiz günden beri çok güzel ilişkilerimiz, çalışmalarımız oldu. Bizim yaptığımız bir takım hizmetlerin kamuoyuna en doğru şekilde, en hızlı şekilde ulaştırılmasında çok büyük katkılarınız oldu. Bizim yüzümüzün kamuoyunda tanıtılmasına çok özel katkılarınız oldu. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah Van’da da sizleri takip edeceğiz. Sizler de bizi takip edin. Hakkınızı helal ediniz. Bizden yana bütün Kanal Fırat, Kanal E ve elazigsonhaber.com ailesine ve bütün Elazığ’a hakkımız helal olsun. Allah’a ısmarladık.”

“BİZLER DE BASIN MENSUPLARI OLARAK SON DERECE MEMNUN OLDUK”

Kanal Fırat, Kanal E televizyonları ve elazigsonhaber.com internet haber sitesinin Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık ise, “Elazığ’da çok önemli çalışmalarınız oldu. Çok güzel faaliyetleriniz oldu. Bizler de basın mensupları olarak son derece memnun olduk. Elazığ’a yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı sizlere teşekkür ediyoruz. Gerçekten Van’a atanmanıza adına Elazığlılar olarak hüzünlendik ama bir üst mertebe olduğundan dolayı da sevindik. Artık Van’da Elazığlıların küçüklerin abisi, büyüklerin kardeşi var. İnşallah Van’da da daha güzel hizmetler yapacağınıza, bundan sonraki hayatınızda daha iyi yerlere geleceğinize yürekten inanıyoruz. Allah yardımcınız olsun. Allah sizleri mahcup etmesin” ifadelerini kullandı.

VALİ ZORLUOĞLU’NA TABLO

Ayrıca Vali Zorluoğlu’na, Medya Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık tarafından tablo hediye edildi. Prof. Dr. Açık, yurt dışında olduğundan dolayı, tabloyu Vali Zorluoğlu’na Kanal Fırat, Kanal E televizyonları ve elazigsonhaber.com internet haber sitesinin Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık takdim etti. Akbıyık, “Yasemin Açık hocamızın sizlere selamı var, hediyemizi kabul ederseniz çok seviniriz” dedi.

Vali Zorluoğlu tablo için teşekkür ederek, “Çok güzel resim karesi yakalamışsınız. Çok sağ olunuz” diye konuştu.

Daha sonra Vali Zorluoğlu, personelle hatıra fotoğrafı çektirdi.