Vefa Destek Grubu Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor

AFAD, Kızılay, UMKE ekiplerinden oluşan; Elazığ Valiliği VEFA Sosyal Destek Grubu, Kırklar Konteyner Konaklama Alanını ziyaret ederek ikametten ayrılma kısıtlaması olan yaşlılarımızın her türlü ihtiyacını karşılıyor.

Vefa Destek Grubu Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor

Elazığ Valiliği koordinesinde evden çıkmaları kısıtlanan vatandaşlar için kurulan "Vefa Sosyal Destek Grupları" gelen her talebi yerine getiriyor.

Korona virüs tedbirleri kapsamında 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlıkları bulunanların sokağa çıkmalarının yasaklanmasından ardından ülke genelinde olduğu gibi Elazığ'da da "Vefa Sosyal Destek Grubu" kurularak vatandaşlara hizmet vermeye başladı.

Valilik koordinesinde kurulan AFAD, Kızılay ve UMKE ve birçok kurumun yer aldığı grup ilk günden itibaren bugün kadar her ailenin talebini yerine getirdi.

AFAD, Kızılay ve UMKE ekipleri, diğer kurumlardan kendilerine ulaştırılan talepler doğrultusunda ailelere yardım paketlerini evlerine kadar bırakıyor.

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2020, 18:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner103

banner109