Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz Eşi Nebahat Yanılmaz ile birlikte çocuk evlerinde kalan çocuklarla iftar yemeğinde buluştu.  Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Çocuk Evleri tesislerinde gerçekleşen iftar yemeğinde Başkan Yanılmaz’ı Aile Toplum Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Taşkesti, Aile Toplum Hizmetleri Genel Müdürlüğü Yönetim Hizmetleri Daire Başkanı Ünal Varlı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Suat Kenç, kurum çalışanları ve çocuklar karşıladı.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Suat Kenç, iftar yemeğini düzenlendikleri ve bu hassasiyeti için Başkan Yanılmaz’a teşekkür etti.

Salondakileri selamlayarak konuşmasına başlayan Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, “Ramazan rahmet, bereket ve mağfiret ayı, Ramazan paylaşma ayıdır. Bu ayın güzelliği aynı zamanda sizlerle birlikte olmak ve birlikte iftarımızı açmaktır. Biz her gün iftarımızı değişik mahallelerde hemşerilerimizin evinde açıyoruz. Bugünde sizlerle birlikteyiz inanın belki iftarı açmakta en mutlu olduğum anlardan biride sizlerle birlikte açtığımız iftardır. Bu iftarın zevkine doyum olmaz. Rabbim birlikteliğimizi arttırsın ve bizleri bayramına eriştirsin inşallah” ifadelerini kullanarak ilk defa oruç tutan çocuklarla birlikte açacakları iftar etkinliği konusuna değindi.