Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, düzenlediği basın toplantısı ile 30 Mart 2014 tarihi itibariyle yapılan hizmetlerle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

“3 ANA İLKEYİ ESAS ALARAK HİZMET ETTİK”

Birlikte yönetim anlayışı gereği şehre etik, estetik ve ekonomik ilkeler doğrultusunda hizmet ettiklerini belirten Başkan Yanılmaz, bütün çalışmaları belirledikleri 3 ana ilkeyi esas alarak gerçekleştirdiklerini ve bu ilkelerden taviz vermeden ilerlediklerini kaydetti.

Yanılmaz: Şehre değer katan birçok projeyi hayata geçirdik

2014-2019 yılları arasında ulusal ve uluslararası alanlarda birçok ödüle layık görülmüş projeleri hayata geçirdiklerini kaydeden Yanılmaz, “Sayın Cumhurbaşkanımıza da sunduğumuz ve ödül almış birçok projemiz var. Bu şehri yönetirken şeffaf bir şekilde ve ayrım yapmaksızın hizmet edeceğimizi her fırsatta sizlerle paylaşmıştık. Şehrin alt ve üst yapısını değiştirerek gelişen ve büyüyen bir konuma geldik. Elâzığ beş yıl önceki Elâzığ değil artık. Önemli oranda değişim ve dönüşüm yaşadık ve odak noktamıza da insanı aldık. Gelinen noktada şehrimiz en kolay ve kaliteli yaşanır şehirlerarasında yer aldı. Yeni bulvarlar, kavşaklar, alt ve üst geçitler, spor alanları, kültür ve sanat etkinlikleri, sağlık alanları, eğitim ve çevre çalışmaları ile Elazığ’ı her alanda geliştirdik" diye konuştu.

“ENGELLİ KARDEŞLERİMİZİ ASLA UNUTMADIK”

Beş yıllık süre içerisinde insanı esas alarak hizmet ettiklerini aktaran Yanılmaz, bu süre içerisinde engelli kardeşlerimizin asla unutulmadığını ve sürekli evlerinde kendilerini ziyaret ederek ihtiyaçlarını gidermeye çabaladıklarını kaydetti. Omurilik, down sendromlu, işitme, görme veya zihinsel engelli bütün kardeşlerimizi ziyaret ederek hayatlarını kolaylaştırmaya çalıştıklarını belirten Yanılmaz, “onlatın yüzlerindeki tebessüm bizlerin de mutluluğu oldu” dedi.