Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Tunceli’de yapılan grup maçlarında Elazığ’a birincilik getirerek Nisan ayında Gaziantep’te yapılacak Türkiye yarı finallerine katılmaya hak kazandıran Elazığ Mustafa Kemal Ortaokulu Yıldız Kız Voleybol Takımı öğrencilerini ziyaret etti. Başkan Yanılmaz’ı okul yönetimi ve öğrenciler karşıladılar.

BİŞİ: BAŞKAN AMCALARI VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU

Başkan Yanılmaz’ın her aradıklarında kendilerine yardımcı olduklarını ve taleplerinin vakitlice karşılandığını ifade eden Mustafa Kemal Ortaokulu Müdürü İbrahim Bişi, Başkan Yanılmaz’ın daha önce öğrencilerden başarı sözü istediğini ve öğrencilerinde sözlerini tutarak şehrimize gurur yaşattıklarını kaydetti. Başkan Yanılmaz’ın kendilerini ziyaret etmesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Teknik Direktör ve Beden Eğitimi Öğretmeni Derya Kaya ise “Belediye başkanımız daha önce öğrencilere “Başarılı olursanız sizi ödüllendireceğim” sözü vermişti ve sözünü tutarak öğrencilere bisiklet hediye etti. Bu tutumu spora ve sporculara verdiği değerin bir yansımasıdır” dedi. Takım Kaptanı Ayşenur Sayar da voleybolu severek oynadığını ve kendilerini ödüllendirerek motive eden Başkan Yanılmaz’a teşekkür etti.

BAŞKAN YANILMAZ YILDIZ KIZLARLA VOLEYBOL OYNADI

Göreve geldikleri tarihten itibaren hemşerilerimize spor ile iç içe bir yaşamın alt yapısını hazırladıklarını belirten Başkan Yanılmaz, “İlimize gurur yaşatan kızlarımızı tebrik ediyorum” dedi. Başarılı öğrencileri her zaman taktir ettiklerini ve asla başarılarına kayıtsız kalmadıklarını ifade eden Yanılmaz, “Öğrencilerimize daha önceden bir söz vermiştim ve bugün verdiğim sözü tutma günüdür. Her öğrencimize bisiklet armağan ettik; çünkü onlar bunu hak ettiler. İleriki günlerde ilimize daha farklı başarılar getireceklerine inanıyorum” dedi.

Başkan Yanılmaz daha sonra ise şampiyon kızlarla voleybol maçı yaparak bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.