Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, bir süre önce başlatılan İzzet Paşa Camii altındaki lavaboların yenileme çalışmalarını yerinde denetledi ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Her gün yüzlerce kişinin kullandığı lavaboların daha steril ve daha temiz koşullara getirilmesi için yoğun bir çalışmanın sürdürüldüğü İzzet Paşa camii lavabolarında çalışmaların büyük bir kısmı tamamlandı.

Gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili incelemelerde bulunan Başkan Yanılmaz, göreve geldikten sonra ücretsiz hale getirdikleri lavaboları, 2014 tarihinden bugüne vatandaşların ücretsiz hizmetine sunduklarını belirterek şunları söyledi: "İzzet Paşa Camii lavabolarımızı devraldıktan sonra halkımızın ihtiyacına ücretsiz olarak sunduk. Hijyeni öne çıkarmak amacıyla lavabo ve abdest alma yerlerine bırakılan kağıt havlularımızı bıraktık. Geçtiğimiz günlerde de lavabolarda geniş çaplı bir yenileme çalışması başlattık. Lavaboları daha kaliteli malzemelerle yeniliyoruz. Kısa süre sonra bütün çalışmalarımız tamamlanarak yeniden hizmete sunulacaktır."