Yayınevinden Askıda Kitap Kampanyası

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen depremzede öğrenciler için SyAkademi Yayınları Türkiye genelinde hazırlık kitabı bağış kampanyası başlattı.

Yayınevinden Askıda Kitap Kampanyası

SyAkademi Yayınları, depremde evleri ile birlikte kitaplarını kaybeden ve bu yıl sınavlara hazırlanan depremzede öğrenciler için askıda kitap kampanyası başlattı…

“Sizler de bu gönül köprüsünde, benim de bir katkım olsun diyorsanız” adıyla kampanya başlatan SyAkademi Yayınları, “Depremin yaralarını birlikte saralım!” açıklamasında bulundu. Gazetemiz aracılığıyla “Askıda Kitap Kampanyası” için destek çağrısında bulunan SyAkademi Yayınları, kampanyaya destek vermek isteyenlerin 0 505 938 74 23 WHATSAP hattından iletişim sağlayabileceğini belirttiler.

SyAkademi Yayınları kampanya ile ilgili yaptığı açıklamada; “SyAkademi Yayınları olarak depremde evleri ile birlikte kitaplarını kaybeden ve bu yıl sınavlara hazırlanan depremzede öğrencilerimize YKS veya LGS yardımcı kaynak kitapları ulaştırabilmek için hazırlıklarımıza başladık. Sizler de bu gönül köprüsünde “Benim de bir katkım olsun.”diyorsanız www.syakademi.com.tr sayfamızda yer alan DEPREM YARDIM KAMPANYASI kısmından YKS SETİ 650 TL, LGS SETİ 175 TL olacak şekilde istediğiniz sayıda YKS ve LGS Seti’nden alarak veya WEB Sayfamızda bulunan TEB BANKASI: TR20 000 320 000 000 005 272 73 06 Serhat Yılmaz hesabına desteklerinizi yollayıp 0 505 938 74 23 WHATSAP hattına dekontunuz ile kaç öğrenciye destek sağlayacağınızı iletebilirsiniz. #ASKIDA KİTAP” denildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137