Yaz Kur’an Kursları Başlama Şöleni Yapıldı

Yaz Kur’an Kurslarının açılışı nedeniyle Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezinde açılış programı düzenlendi.

Yaz Kur’an Kursları Başlama Şöleni Yapıldı

Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezinde Yaz Kur’an Kurslarının açılış programı düzenlendi.

Programa Elazığ belediye başkanı şahin Şerifoğulları, İl Müftüsü Selami Aydın, Müftü Yardımcıları din görevlileri ve çok sayıda öğrencinin yanı sıra TRT sanatçısı ve çocuk programcısı Hüseyin Goncagül ve ekibi katıldı.

AYDIN: YAZ KURSLARIMIZDA HİZMET VERDİĞİMİZ ÇOCUKLARIMIZA VE GENÇLERİMİZE BAŞARILAR DİLİYORUM

Müftü aydın açılış konuşmasında “İlimiz genelindeki bütün camilerimizde ve Kur’an kurslarımızda yaz kursları düzenliyoruz. Bu vesileyle yaz kurslarımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Kurslarda görev alan bütün hocalarımıza başarılar diliyorum. Yaz kurslarımızda hizmet verdiğimiz çocuklarımıza ve gençlerimize başarılar diliyorum. Ailelerine de çocuklarını bizlere emanet ettikleri için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

ŞERİFOĞLULARI: SİZLERE DAHA İYİ BİR GELECEK HAZIRLAMAK İÇİN EKİBİMİZLE BERABER VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ

Açılışta konuşma yapan Belediye Başkanı Şahin Şerifoğluları, “Sevgili çocuklar sizleri çok seviyoruz sizlere daha iyi bir gelecek hazırlamak için ekibimizle beraber var gücümüzle çalışacağız. Bu yaz Kur’an Kursların da Yüce Rabbini çok iyi tanıyan yüce kitabını çok iyi tanıyan öğrendikleriyle yaşamlarını şekillendirecek nesiller yetişecek. Yine bu Kur’an Kurslarımızda dünyaya adalet merhamet huzur getiren ve aynı zamanda sesinin ulaştığı her yerde barış ve kardeşlik tesis eden büyük bir medeniyetin oluşmasında katkı da bulunacak nesiller yetişecektir” şeklinde konuştu.

Hüseyin Goncagül ve ekibi tarafından Nasrettin hoca ve karagöz gösterileri, animasyonlar ve yarışmalar yapıldı, Elazığ belediyesi tarafından çocuklara pamuk şekeri ve dondurma ikramı yapıldıktan sonra program sona erdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137