Yaz ayı ile birlikte il Müftülüğü koordinesinde Elazığ’ın birçok noktasında öğrencilere kuran kursu eğitimleri verildi.

İmamı Azam Camisi’nde bunlardan sadece biri.

8 hafta boyunca düzenlenen Kur’an kursunda öğrenciler kuran-ı kerimin yanı sıra dini bilgi ve ilahileri öğrenme imkanı da buldu.

İmam azam caminde tamamlanan Yaz Kur’an kursları için kapanış programı düzenlendi.

Programa İl Müftüsü Selami Aydın, Cami imamı Hatibi Şinasi Aydın, kursa katılan öğrenciler ve aileleri katıldı.

AYDIN: ÇOCUKLARIMIZ ÇOK MUTLULAR

Elazığ İl Müftüsü Selami Aydın, “Bugün İmam-ı Azam Camimizde Yaz Kur’an kursuna gelen çocuklarımız için bir program düzenlendi. Yazın 8 hafta boyunca çocuklarımız camide dini bilgiler öğrendiler. Peygamber efendimizin güzel ahlakını öğrendiler. Ben çocuklarımızı camiye gönderen anne babalara çok teşekkür ediyorum. Onları yetiştiren hocalarımız buradalar. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Çocuklarımız çok mutlular” ifadelerini kullandı.

AYDIN: YAZ KUR’AN KURSLARINDA İLGİLENDİĞİMİZ GİBİ OKUL DÖNEMİNDE DE ÇOCUKLARIMIZI CAMİYE GÖNDERELİM

İmam-ı Azam Cami İmamı Hatibi Şinasi Aydın, “Kur’an Kurslarımızı çok verimli bir şekilde sürdürdük ve elhamdülillah nasip oldu bugünde kapanış programımızı yapıyoruz. Tabi kurslarımız devam ediyor. Kıymetli müftümüzün buyurduğu gibi Yaz Kur’an Kurslarıyla birlikte kurslarımız bitmiyor. Camilerimizde Kur’an eğitimi devam ediyor. Hafta sonları okullarımızla beraber hem çocukları okula gidecek, hafta sonları vakit aralarında vakitlerden sonra camiye gelip eksiklerini tamamlamak ve öğrendikleri Kur’an-ı Kerim’i unutmamak için; önümüzdeki yıl ‘hocam ben unuttum tekrardan Elif Ba’dan başlayacağım’ dememek için bizde sevgili velilerimize ricamız; inşallah çocuklarımızla Yaz Kur’an Kurslarında ilgilendiğimiz gibi okul döneminde de çocuklarımızı camiye gönderelim” şeklinde konuştu.

Kursu başarı ile tamamlayan öğrencilere, çeşitli hediyeler ve katılım belgesi verildi.