Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ 13 Ocak 2018 tarihinde gerçekleşen Ak Partinin 6. Olağan Kongresi sonucu yeniden Başkanlığa seçilen Ak Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

“DUMANDAĞ'IN DESTEĞİNİ HER ZAMAN YANIMIZDA HİSSETTİK”

Ziyarette bir değerlendirme yapan Ak Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, “Değerli büyüğümüz Elazığ Ticaret Borsamızın değerli başkanı Sayın Mehmet Ali Dumandağ'ın desteğini her zaman yanımızda hissettik, Cumhurbaşkanımızın onurlandırdığı İl Kongremizde de ve öncesinde de hep destekçimiz oldular. Kendilerine teşekkür ediyorum, yapılan kongre omuzlarımızdaki yükü biraz daha arttırmıştır”dedi.

YENİ GÖREV SÜRESİNDE DE BAŞARILAR DİLEDİ

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ise ziyarette yaptığı açıklamada il başkanı Gürgözeye yeni görev süresinde de başarılar diledi. Başkan Dumandağ, “Cumhurbaşkanımızın katılımı ile gerçekleşen il kongresindeki kusursuz organizasyonda Sayın Gürgöze ile birlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz, şehrimize il kongresi için gelen, başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bütün misafirlerimiz, şehrimizden memnun ayrıldılar, sizleri tebrik ediyorum”ifadelerini kullandı.

Başkan Dumandağ, Zeytin Dalı Harekâtının da ülkemiz ve milletimiz için hayırlı sonuçlara vesile olmasını temenni ederek, Başkan Gürgöze'ye sıcak ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti.