Universal Göz hastanesi bünyesine kazandırdığı Dermatoloji Kliniği ve yeni nesil lazer cihazları için lansman düzenledi.

GÜR: HİZMET VERMEYE DEVAM ETMEKTEDİR

Programın açılış konuşmasını yapan Hastane Kurumsal İlişkiler Reklam Bölümü Sorumlusu Kübra Bakır Gür, “Üniversal Göz sürekli yenilenen teknolojisi, alanında medikal kadrosu ve çağdaş yönetim anlayışıyla kısa sürede bölgede hak ettiği yeri almayı başarmıştır. Ayda yaklaşık 3 bin hastaya muayene hizmeti ve 800 göz ameliyatı gerçekleştiren kapasitesiyle hizmet vermeye devam etmektedir” ifadelerini kullandı.

BALIK: YURT DIŞINA ÇOK CİDDİ HİZMET VERMEKTEYİZ

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, “Hakikatten dermatoloji artık yalnızca kadınların değil, günümüzde erkeklerin de ihtiyaç duydukları bir alan. Özellikle küresel ısınmanın getirdiği etkiler, bununla birlikte hava kirliliğinin etkileri ve yaşadığımız şartların zorluklarıyla en önemli şeylerden biri hiç şüphesiz ki dermatoloji alanında. Hakikatten böyle bir girişimleri olduğu için Üniversal Tıp’a çok teşekkür ediyorum. Biz yıllar önce Elazığ’da yeni bir çığır açtık. Elazığ’ı sağlık üssü haline getireceğiz dedik. Bununla birlikte yalnızca üniversitemizin tıp fakültemizin, üniversite hastanemiz değil bununla birlikte şehir hastanemiz, özel hastanelerimizi de destekleyerek gerçekten biz Elazığ’da bölgeye beraberinde Üniversal Göz gibi özel hastanelerimizle de yurt dışına çok ciddi hizmet vermekteyiz” şeklinde konuştu.

Dermatoloji Doktoru Feride Çobangül dermatoloji ve lazer cihazlarını tanıttı.