Yeni Mahalle Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yoğun katılımla hizmete açıldı.

Derneğin açılışına Kahveciler ve Kıraathaneciler Oda Başkanı Ferhat Evsen, Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası Elazığ Şube Başkanı Fırat Kaya ve çok sayıda vatandaş katıldı.

YILMAZ: BİRLİKTELİK DUYGUSUNU TÜM MEMLEKETİMİZLE PERÇİNLEYİP GÜZEL GÜNLERE HEP BİRLİKTE KAVUŞACAĞIZ

Yeni Mahalle Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Yılmaz, “Kuruluş amacı; mahallemiz ve mahallemizin sorunlarını, sıkıntılarını kamuoyuyla paylaşarak değerli yöneticilerimize duyurup çözümler üretebilmektir. Aynı zamanda başta mahallemiz gençliği olmak üzere memleketimizde madde bağımlılığından ve sanal bağımlılıktan uzaklaştırabilmek için çeşitli faaliyetler düzenleyeceğiz. Mahallemizden başlayarak paylaşım, yardımlaşma, dayanışma ve birliktelik duygusunu tüm memleketimizle perçinleyip güzel günlere hep birlikte kavuşacağız. Bugün bu sıcakta bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

EVSEN: ELİMİZDEN GELDİĞİNCE YANLARINDA OLACAĞIZ

Kahveciler ve Kıraathaneciler Odası Başkanı Ferhat Evsen, “İlimiz gençleri için güzel ortamları yaratacak, projeler çıkaracak Yeni Mahalle Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin açılışında bulunuyoruz. Buradan bu yönetimde gençlere özellikle bu ekipte oldukları için teşekkür ederiz. İlimiz için güzel bir dernek olacak. Yakında çalışmalarıyla ses getirecektir. Bizlerde elimizden geldiğince yanlarında olacağız” şeklinde konuştu.

KAYA: BU SÜREÇTE HER TÜRLÜ KENDİSİNİN YANINDAYIZ

Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası Elazığ Şube Başkanı Fırat Kaya da, “Bu süreçte bizde her türlü kendisinin yanındayız. Ne istiyorsa her halükarda bizde bu memleketin çocuğuyuz. Hiç kimseye gençlerimizi yedirmeyeceğiz. Kendisini bu konuda her zaman her yerde de taktir etmişimdir. Sağ olsun, var olsun” dedi.