Yaz akşamlarının bunaltıcı sıcaklarından kurtulmak, keyifli saatler geçirmek için yeniden hizmete başlayan MİSLAND yazlık tesislerinde sahne aldılar..

Hem kendileri eğlendi, hem de Elazığlılar..

MİSLAND yazlık tesislerin işletmeciliğini yürütecek olan Serdar Kara, Elazığlılar için her akşam canlı müzik ve eğlencenin tesislerde yer alacağını söyledi.

Serdar Kara, "Elazığlılar için son dönemlerde böyle bir ihtiyacının olduğunu düşündük, yönetim kurulundaki arkadaşlarla birlikte Elazığ tesislerini tekrar faaliyete geçirme kararı aldık. Ve çok kısa sürede 5 günlük bir  süre içerisinde Mislan’ı aktif hale getirdik. Bundan sonra her akşam canlı müzikler olacak Misland’ı eski havasına kavuşturmak adına bütün yazlık kafelerin açılışı oldu, güzel bir konserle start verdik bunlardan birincisi Elazığ’ın tanınan isimlerinden Fatih Çakar oldu, arından ise duvayen olan Ömer Çapar ve Tekin bulutla güzel bir konser verdik. Umarım bundan sonra Elazığlılar güzel bir nefes almak için tekrar Misland’a gelirler, sloganda olduğu gibi 7’den 70’ e herkesi Misland’a bekliyoruz" dedi.

VİDEO