Yeniden refah partisi düzenlediği iftar programında partilileri ile bir araya geldi.

Düzenlenen iftar programına Teniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Ateş, 28. Dönem Yeniden Refah Partisi milletvekili Adayları Mehmet Çavaş, Melih Yunus Güneş, Mehmet Tan, Salih Satıcı, Hatice Zorbozan, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, partililer ve aileleri katıldı.

ATEŞ: BİR KADER SEÇİMİ

Türk Eğitim Sen’den Üç Okula Kütüphane Türk Eğitim Sen’den Üç Okula Kütüphane

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Ateş, 2023 seçimlerinin herkesi her alanda etkileyecek bir kader seçimi olduğunu söyledi.

Ateş, “Ülkemiz 14 Mayıs’ta bir seçime gidiyor. Öyle bir seçim ki neredeyse hepimizin hayatına etki edebilecek sonuçlarıyla bizleri olumlu ya da olumsuz etkileyebilecek bir kader seçimi. Seçimine Cumhur İttifakı ile ancak Yeniden Refah Partisi olarak kendi logomuz ve kendi adaylarımızla gidiyoruz. Yeniden Refah Partisi gelinen noktada milli görüşün tek temsilcisi olmanın sorumluluğu ve vebali ile yol alıyor” dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Nurettin Gül, 2023 seçimlerinde sandıktan büyük bir başarı ile çıkacaklarını belirtti.

ÇAVAŞ: MECLİSE GİTMEYİ HEDEFLİYORUZ

Yeniden Refah Partisi Elazığ Milletvekili 1.Sıra Adayı Prof. Dr. Mehmet Çavaş meclise gitmeyi hedefliyoruz diyerek amaçlarını anlattı.

Çavaş, “14 Mayıs’ta 28. Dönem milletvekili seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı seçimi yapılacak bu süreçte inşallah biz Yeniden Refah Partisi olarak, Milli görüş teşkilatları olarak biz mecliste en güçlü şekilde temsil edebilmenin çabası ve gayreti içerisinde olarak bu kısa süreyi en iyi şekilde değerlendirip 14 Mayıs’ta Yeniden Refah Partisi’nin milletvekilleri adayları olarak meclise gitmeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

GÜNEŞ: GİRMEDİĞİMİZ GÖNÜL KALMAMALIDIR

Yeniden Refah Partisi Elazığ Milletvekili 2.Sıra Adayı Melih Yunus Güneş milli görüşü meclise sokmak hepimizin boynunun borcudur” dedi.

Güneş, “Çok önemli bir seçim bulunmakta bu seçimde ‘Milli Görüş Meclis’e’ sloganında olduğu gibi mutlaka ama mutlaka mecliste de temsil edilmelidir. Milli görüşü meclise sokmak hepimizin boynunun borcudur. Bu kritik süreçte çalmadığımız kapı, tutmadığımız el, girmediğimiz gönül kalmamalıdır” dedi.

SATICI: ERBAKAN’IN DÜŞÜNCELERİNİ HAYKIRALIM

Yeniden Refah Partisi Elazığ Milletvekili 4.Sıra Adayı Salih Satıcı birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.

Satıcı, “Birlik olun, diri olun, iri olun hep birlikte 14 Mayıs’ta meclise gidip Erbakan’ın duygu ve düşüncelerini haykıralım inşallah” dedi.

ZORBOZAN: BİZLER OYLARA TALİBİZ

Yeniden Refah Partisi Elazığ Milletvekili 5.Sıra Adayı Hatice Zorbozan 2323 seçimleri için mücadelemiz devam edecek diyerek destek istedi.

Zorbozan, “Bizler sahaya çıktığımız zaman görüyoruz ki milletimizin bizlere teveccühü çok fazla çünkü bizler alternatif bir partiyiz. Alternatif bir parti olmanın avantajını yaşıyoruz çünkü sadece liderden dolayı adaylara oy vermek isteyen bir kesim vardı bizde diyoruz ki lider aynı olsa da başka olsa da artık bir alternatifiniz var bizler Yeniden Refah Partisi milletvekili adayları olarak oylarına talibiz diyoruz” dedi.

TAN: AŞKLA YÜRÜYÜŞÜMÜZÜ DEVAM ETTİRECEĞİZ

Yeniden Refah Partisi Genel Merkez MKYK üyesi ve Elazığ Milletvekili 3.Sıra Adayı Mehmet Tan, 2023 seçimleri için aşkla yürüyüşlerini devam ettireceklerini söyledi.

Tan, “14 Mayıs’a çok az bir zaman kaldı her bir ferdimiz burada 500’e kadar kardeşimizle beraber olduk her bir ferdimiz günde 1 kişiye ulaşsa 20 günde daha yapar siz telaffuz edin. Ben istiyorum ki vicdanımız rahat görev ve sorunluluğu yerine getiren kardeşler olarak aşkla yürüyüşümüzü devam ettireceğiz ve 90 gündeki gibi inşallah 4. Vekili de meclise götürerek milli görüş sloganı gerçekleştirmiş olacağız” ifadelerini kullandı.

Program Yeniden Refah Partisi Sivrice İlçe Başkanlığına yeni atanan Güven Yıldız’a  Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Ateş tarafından rozet takılması ile son buldu.