Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi Mehmet Gül, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un milliyetçilik değerlendirmesine örnek olarak verdiği Kıbrıs Barış harekâtının gerçek kahramanı olan merhum Başbakan Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı anmamasına tepki gösterdi.

Gül açıklamasında; “Milletvekili Erol’un CHP’nin milliyetçiliğine örnek olarak Kıbrıs Harekâtını örnek göstermesi gerçeği örtmek olduğu gibi rol çalmaktır. Halkımız HDP ile kapalı kapılar ardında görüşme yapan CHP’nin milliyetçiliğini biliyor. Erol, Elazığ’ın yapısına ve hassasiyetlerine göre söylem geliştirip siyaset yapmaya çalışıyor ama Elazığlılar bu ikircikli siyasete pirim vermiyor, vermeyecek” ifadelerini kullandı.

Elazığ Klasik Türk Müziği Korosu “Bahar Şarkıları” Konseri Düzenleyecek Elazığ Klasik Türk Müziği Korosu “Bahar Şarkıları” Konseri Düzenleyecek

Öte yandan Yeniden Refah Partisi Elazığ Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürdü.

Milletvekili Adayı Prof. Dr. Mehmet Çavaş Sivrice İlçesinde ve köylerinde Milletvekili Adayı Melih Yunus Güneş, Hilalkent ve Sürsürü Mahallesinde esnaf ve vatandaşlarla ile bir araya gelirken, MKYK Üyesi Mehmet Gül ve Milletvekili Adayı Salih Satıcı ise İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret ederek personelle bir araya geldi.