Yeniden Refah Partisi Seçim Öncesi Sevgi Yürüyüşü Yaptı

Yeniden Refah Partisi milletvekili adayları ve il teşkilatı 14 Mayıs öncesi Gazi Caddesi’nde sevgi yürüyüşü yaparak esnaf ve vatandaşlardan destek istedi.

Yeniden Refah Partisi Seçim Öncesi Sevgi Yürüyüşü Yaptı

Yeniden Refah Partisi Elazığ milletvekili Adayları Prof. Dr. Mehmet Çavaş, Melih Yunus Güneş, Mehmet Tan, Salih Satıcı, Hatice Zorbozan, İl Başkanı Ömer Ateş ve partililer Gazi Caddesi’nde sevgi yürüyüşü yaptı.

14 Mayıs öncesi esnaf ve vatandaşlardan destek isteyen Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Ateş, parti olarak hazırladıkları proje ile Türkiye’nin refahını yükselteceklerini söyledi.

ATEŞ: HER NE KADAR YENİ KURULMUŞ BİR PARTİ OLSAK DA BİZİM 50 YILLIK BİR GEÇMİŞİMİZ VAR

Başkan Ateş, “Biz adaylarımızla beraber Elazığ’da kendimizi tanıttık, adaylarımız kendilerini tanıttılar. Projelerimizi tanıttılar. Elazığ’da inşallah çok yoğun bir ilgi alaka var. Çok güzel bir teveccüh var. Allah’ın izniyle Elazığ her zaman milli görüşü birinci parti yapmıştır. Bugünde inşallah birinci parti yapacaktır. Biz her ne kadar yeni kurulmuş bir parti olsak da bizim 50 yıllık bir geçmişimiz var. Bu 50 yıllık geçmişte de milli görüş olarak ülkemize, memleketimize, insanımıza çok güzel hizmetler yapmışız, çok güzel projeler ve yatırımlar yapmışız. Edirne’den; Kars’a kadar ne kadar fabrika yapılmışsa hepsinde Erbakan hocamızın imzası vardır. Bundan sonra da Yeniden Refah Partisi olarak da aynı çizgi üzerinde aynı minval üzerinde bizim 81 ilde 681 projemizde 150 milyarlık kaynağımızla inşallah geçmişte yaptığımız gibi yine yapacağız. Yine havuz sistemiyle denk bütçeyle ülkemizin, insanımızın yaşam seviyesini yükselteceğiz. Hayırlısıyla yeniden büyük Türkiye, yaşanabilir Türkiye ve yeni bir dünya düzenini kuracağız Allah’ın izniyle” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137