Yeniden Refah Partisi Sivrice İlçe Başkanlığı düzenlenen törenle açıldı.

ATEŞ: “ÜLKEMİZİN YENİDEN REFAH PARTİSİ’YLE KADERİ DEĞİŞECEKTİR”

Açılış programında konuşan Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş, “Cumhur İttifakı olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kazanması için çalışıyoruz. Yeniden Refah Partisi’nin de milli görüşün de meclise girmesi için çalışıyoruz. Allah’ın izniyle sloganımız ‘Milli Görüş Meclise’. Meclise de gireceğiz ve meclisin de ülkemizin de Yeniden Refah Partisi’yle kaderi değişecektir” diye kaydetti.

YILDIZ: “HİZMET YOLUNDA İNANCIMIZ TAMDIR”

Yeniden Refah Partisi Sivrice İlçe Başkanı Güven Yıldız, Sivrice’ye hizmet yolunda turizmi canlandıracak projelerin olduğunu kaydederek, “Sivrice’mize inşallah Yeniden Refah Partimizin Sivrice’ye hizmet yolunda turizmi canlandırarak projelerimize hizmet yolunda inancımız tamdır” dedi.

ÇAVAŞ: “ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIMIZDAN HİÇ BİRİNİZİN ŞÜPHESİ OLMASIN”

Yeniden Refah Partisi Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. Mehmet Çavaş, “Biz hizmete talibiz, Elazığ’ın problemlerini biliyoruz, Sivrice’mizin problemlerini biliyoruz Allah nasip ederse 14 Mayısta siz değerli Sivriceli hemşehrilerimiz Yeniden Refah Partisi’ni tercih eder bizi meclise gönderirse bizde Sivrice’mize yeni hizmetlerin yapılması, yeni projelerin uygulanabilmesi için elimizden geleni yapacağımızdan hiç birinizin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.

GÜNEŞ: “GENÇLERİN İSTEĞİNİ KARŞILAMIYOR”

Yeniden Refah Partisi Elazığ 2. Sıra Milletvekili Adayı Melih Yunus Güneş, “Özellikle gençlerimizden şunu duyuyoruz gençlerimizin Sivrice’den beklentisi yüksek. Çeşitli aktiviteler var doğru fakat bu gençlerin isteğini karşılamıyor. Ben buradan gençlerimize şu sözü veriyorum Sivrice sizin istediğiniz şekilde, sizin istediğiniz aktivitelerle donatılacaktır ve sizlerin huzuruna açılacaktır” açıklamalarını kaydetti.

TAN: “SÖZ BİZDE KARAKTERDİR”

Yeniden Refah Partisi Elazığ 3. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Tan, “İlçe başkanımızdan Sivrice’nin sıkıntılarını dinledik o yönde projelerimiz hazır en kısa zamanda da zaten bunları toplumumuzla paylaşacağız ve Sivrice’nin makus tarihini 10 ilçemizin makus tarihini, Elazığ’ın makus tarihi değiştirmek adına görevimizi harfiyen yerine getireceğiz çünkü söz bizde karakterdir” dedi.

Elazığ’da Sokak Satıcılarına Operasyon: 13 Gözaltı Elazığ’da Sokak Satıcılarına Operasyon: 13 Gözaltı

SATICI: “HEP BİRLİKTE OMUZ OMUZA VERDİĞİMİZ MÜCADELEYLE AYAĞA KALDIRACAĞIZ”

Yeniden Refah Partisi Elazığ 4. Sıra Milletvekili Adayı Salih Satıcı, “Şehrimizin ekonomik anlamda lokomotif görevini yapmasını beklediğimiz ve projelerimizle inşallah iktidarlığımız döneminde bunu uygulamaya dökeceğimiz nadide ilçemiz Sivrice’deyiz. Sivrice’mizin turizmle alakalı, fabrikasyonel çalışmalarla alakalı, tarımsal politikalarla alakalı şuanda işlemeyen bütün etkenlerini, etkilerini hep birlikte omuz omuza vereceğimiz mücadeleyle harekete geçireceğiz. Sivrice halkımızı bulunmuş olduğu sıkıntılı süreçten hep birlikte omuz omuza verdiğimiz mücadeleyle ayağa kaldıracağız” diye konuştu.


ZORBOZAN: “DESTEKLERİNİZİ İSTİYORUZ”

Yeniden Refah Partisi Elazığ 5. Sıra Milletvekili Adayı Hatice Zorbozan, “Sivrice halkımız içinde bizlerin tabi ki projelerimiz var bu projelerimizi uygulayabilmeniz için desteklerinizle meclise vekillerimizi göndermenizi bekliyoruz bu anlamda desteklerinizi istiyoruz” şeklinde konuştu.