Yeniden Refah Partisi’nden, Şavaklılar Derneği’ne Ziyaret

Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Yunus Turan ve partinin Teşkilat Başkanı Tekin Genyüz, Şavaklılar Derneğini ziyaret etti.

Yeniden Refah Partisi’nden, Şavaklılar Derneği’ne Ziyaret

Yeniden Refah Partisi Teşkilat Başkanı Tekin Genyüz ve partinin Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Yunus Turan ve beraberindekiler Şavaklılar Dernek Başkanı Naim Doğan’ı ziyaret etti

Derneklerinin siyasi partilere açık olduğunu ifade eden Şavaklılar Dernek Başkanı Naim Doğan, üyelerinin partilerin üst düzeyinde görev yapmalarının kendilerini mutlu ettiğini belirtti.

Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Yunus Turan, “Karalama siyaseti yapmadık ve yapmayacağız” dedi.

TURAN: TÜRKİYE İÇİN AYAKLANDIK

Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Yunus Turan, Şavak Aşireti mensubu olmaktan mutluluk duyduğunu dile getirerek, “Biz Şavaklıların bir ferdi bir üyesiyiz bu memleketin çocuklarıyız. Öncelikle bu derneği ziyaret etmek istedik. Kendileri de sağ olsunlar bir akrabalarının böyle bir göreve getirildiğini duyunca kayıtsız kalmadı bizler ağırladılar. Siyaset değil siyasetten çok biz bulunduğumuz yerde yeni bir dünya ve yeni bir Türkiye için ayaklandık” dedi.

Yeniden Refah Partisi Teşkilat Başkanı Tekin Genyüz, Şavaklılar Derneği ile ülkenin geldiği noktayı ve sıkıntılarını istişare edeceklerini kaydetti.

DOĞAN: TÜM PARTİLERE KAPISI AÇIK OLAN BİR DERNEĞİZ

Şavaklılar Dernek Başkanı Naim Doğan, “Genel Başkan Yardımcısı kardeşimiz aynı zamanda Şavak aşiretinin bir mensubu olması hasebiyle bizim için önem arz etmektedir. Böyle Şavaklı üyelerimizin partilerin genel merkezinde üst düzeylerde görev yapmaları bizleri mutlu ediyor gurur duyuyoruz. Tüm siyasi partilere tabi terörle bağı olmayan tüm partilere kapısı açık olan bir derneğiz. Şavak Der hiçbir siyasi partinin arka bahçesi değildir” dedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2021, 17:41

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137