Yeniden Refah Partisi’nden Ziyaret

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Fikret Uymaz, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Asilhan Arslan’ı makamında ziyaret etti.

Yeniden Refah Partisi’nden Ziyaret

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Fikret Uymaz, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Gül, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan’ı ziyaret etti.

ARSLAN: TÜRK SİYASETİNE YENİ BİR SOLUK GETİRECEK

Misafirlerini ağırlayan ETSO Başkanı Asilhan Arslan, “Bu kadrolar milli görüş hareketinin geleneğinin siyasi en son vücut bulduğu kadrolardan oldu. Yeniden Refah Partisi siyaset anlamında inanıyorum ki Türk siyasetine yeni bir soluk yeni bir bilgi birikimi ile çok farklılıklar, ciddi kazanımlar getirecektir. Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcılığına Mehmet Gül beyin getirilmesi, Elazığ’ımızdan değerli bir iş insanımızın ve siyasetçimizin gelmesi bizi onure etmiştir. Fikret beye de oluşturduğu yönetimiz ile Elâzığ’ımıza ve partisine yakışan çok vizyonel çok kişilikli bir kadro oluşturmuştur. İnanıyorum ki ileriki süreçlerde şehrimize ve ülkemize ciddi kazanımlar elde edilecek, hizmetlere aktivitelere imzalar atacaklardır. Ben kendilerine bu çıktıkları yolda başarılar diliyorum. Tüm milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

UYMAZ: KURTULUŞUN ADRESİ OLDUĞUMUZU GÖSTERMİŞ OLDUK

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Fikret Uymaz, altı aylık bir parti olduklarını ifade ederek, “Yeniden Refah Partisi hepimizin bildiği gibi 20 Kasım 2018 tarihinde kuruldu. Henüz 6 aylık bir parti lakin taşıdığı zihniyet, görüş, dünya görüşü itibariyle Türk Siyasi hayatında 50 yılını vermiş, Türk siyasi hayatında hakikatten büyük milli görüşe sahip bir siyasi partidir. Biz bütün dünya ve Türkiye meselelerine milli görüş penceresinden bakan bir partiyiz. Zira Türkiye’nin de dünyanın da karşı karşıya olduğu bütün sorunların çözümünün ancak milli görüşle, milli görüşe sarılarak çözülmesinin mümkün olduğu görüşüne ve inancına sahibiz. Geçmişte de fırsat bulduğumuz hükümet ortaklıkları döneminde de yaptığımız icratlerle bu kurtuluşun gerçekten adresi olduğumuzu göstermiş olduk” ifadelerini kullandı.

UYMAZ: YENİDEN REFAH PARTİSİ OLARAK 3 TEMEL HEDEFE SAHİBİZ

Partilerinin üç temel hedefi olduğunu kaydeden Uymaz, “Biz milli görüş olarak, Yeniden Refah Partisi olarak 3 temel hedefe sahibiz. Bunlardan bir tanesi yaşanabilir bir Türkiye, diğeri yeniden büyük Türkiye ve yeni bir dünya olmak üzere 3 temel hedefimiz var. Yaşanabilir bir Türkiye’yi önce tesis edeceğiz. Bunu en başta eğitim sistemimizden başlayarak milli ve manevi değerlere bağlı bir neslin yetişmesine vesile olacağız. Doğru ile yanlışı, iyi ile kötüyü, güzel ile çirkini, faydalı ile zararlıyı, adalet ile zulmü ayır edecek bir şekilde eğitim sistemini yeniden formatlayacağız. Gençlerimize nesillerimize matematikte 5’in 4’ten büyük olduğunu öğreteceğiz ama ticaret hayatında bu 5 haram kazançsa 4 helal kazancın bu 5 haram kazançtan daha üstün olduğunu öğreterek erdemli, ahlaki değeri yüksek, bilimsel kalitesi yüksek, yeni nesilleri inşallah yetiştirmeye gayret edeceğiz” diye kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2019, 18:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137