Yerel Seçimlere Doğru

Fethi Ahmet Yetik, 2019 yılında yapılacak yerel seçimlerde MHP’den Sivrice Belediye başkan aday adayı olduğunu açıkladı.

Yerel Seçimlere Doğru

2019 yılının Mart ayında yapılacak mahalli idareler seçimleri öncesinde siyasi partilerin belediye başkan aday adayları netleşme ye başladı.

YETİK, ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Fethi Ahmet Yetik, yapılacak yerel seçimlerde MHP’den Sivrice Belediye Başkan Aday adayı olduğunu açıklayarak, “Malumunuz 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak mali idareler yerel seçimlerde 1939’da kurulan Sivrice’mizin 25 projemiz, üzerinde hala çalıştığımız 4 proje ile Sivrice’nin sosyal, kültürel rekor seviyesine ulaştırmak için 40 yıldır hizmet verdiğim MHP’den aday adayı olduğumu siz değerli basın mensuplarımız vasıtasıyla önce Sivrice’me, Elazığ’ımıza ve bütün Türkiye’ye açıklıyorum” dedi.

“HEDEFİMİZ SİVRİCE NÜFUSUNU 10 BİN YAPMAKTIR”

Sivrice’yi hak ettiği yere gelebilmesi için MHP’den belediye başkan aday adayı olduğunu belirten Yetik, “Sağlığımız için su alt yapısının su sorularının değişmesi lazım. Çevre temizliği, çevredeki atık suların, kirli çöplerin daha terbiye edilir noktaya getirmemiz lazım. Bu insan sağlığımızı etkiliyor. Yatırım, özel sektör ve kamu yatırımı olarak Sivrice’de belirli bir noktayı tespit emişiz. Organize sanayi kurma şartıyla özel sektörü getirmeyi düşünüyoruz. Kamu yatırımını da getireceğiz. Sivrice’mizde insanların kalacağı konut yok. İnsanların oturacağı konutları yapmamız lazım. Bunu yaparken de insanların Elazığ’a göçünden ziyade hizmet verip o konutta yaşamlarını sağlamamız lazım. Sivrice’nin nüfusunu yükseltebiliriz. Hedefimizde Sivrice nüfusunu 10 bin yapmaktır” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2018, 15:26

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137