Yerel yönetimler Derneği’nden “Çay Sohbetleri”

Yerel Yönetimler Derneği, düzenlediği “Çay Sohbetleri” programında Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar’ı ağırladı.

Yerel yönetimler Derneği’nden “Çay Sohbetleri”

Kamu ve yerel yönetimlerin güçlendirilmesi ve sorun çözme kabiliyetinin artırılması amacıyla kurulan Yerel Yönetimler Derneği Elazığ Şubesi, düzenlediği programlarla çalışmalarını sürdürüyor.

Derneğin düzenlediği “Çay Sohbetleri” programına Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar katılarak, dernek üyeleri ile bir araya geldi.

ARSLAN: AMACIMIZ HİZMETTİR

Yerel Yönetimler Derneği Başkanı Ersan Arslan, “Amacımız; Belediyelere, Özel İdarelere hizmet anlamı bir derneğiz. Genel merkezimiz Ankara’da ve Elazığ’da bir İl Başkanlığı yeri kurduk, yönetim kurulumuzu oluşturduk. Amacımız, Hizmettir. İl Özel İdare ve Belediyelerle köprü bir derneğiz” diye ifade etti.

AKPINAR: ELAZIĞ’I DİNANİZM HALE GETİRİR. GÜZEL HİZMETLERE VESİLE OLURLAR

Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar, “ Gerek Belediyeler, gerek Özel İdare gerek Muhtarlık gerekse Mahalleler ile Elazığ’ı dinanizm hale getirir. Güzel hizmetlere vesile olurlar. Ben bu konuda derneğin kurulmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

DEMİRBAĞ: EN İYİ ŞEKİLDE HİZMET VERECEĞİZ

Yerel Yönetimler Derneği Başkan Yardımcısı Tahsin Demirbağ, derneklerinin şehirler için önemli olduğunu belirterek, “Elazığ için var olması bizi sevindiriyor. Şuanda Türkiye genelinde bayağı bir yaygın ve millet meclisi kararlarıyla alınan bir derneğimizdir. En iyi şekilde hizmet vereceğiz inşallah” diye ifade etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137