İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, İlim Yayma Cemiyeti Elazığ Şube Başkanı Şahin Kara, Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren ile birlikte Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Şehit Muammer Faruk Salgar Gençlik Merkezini ziyaret etti.

Ziyarette gençlerin bilişsel, sosyal ve kültürel gelişimlerine katkıda bulunmak için Gençlik Merkezinde açılan gitar, keman, naht, resim ve okçuluk gibi birçok kurs atölyesiyle birlikte gençlerin teknoloji alanında gelişimlerine katkı sağlayan Deneyap Teknoloji Atölyesi de gezildi.

GÜRTÜRK: YAPILAN ÇALIŞMALARI YERİNDE GÖZLEMLEDİK

İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, “Milli Eğitim Müdürlüğümüzün en önemli paydaşlarından biri olan ve kültür, sanat, spor gibi birçok alanda işbirliği içerisinde bulunduğumuz Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezini ziyaret ederek yapılan çalışmaları yerinde gözlemledik. Misafir perverliklerinden dolayı Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren Bey nezdinde tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

KARA: ÇOK GÜZEL BİR ORTAMLARININ OLDUĞUNU GÖRDÜK

İlim Yayma Cemiyeti Elazığ Şube Başkanı Şahin Kara, "Yapmış olduğumuz ziyarette gençlerimizin kendilerini geliştirebilmesi için çok güzel bir ortamlarının olduğunu gördük. Bu anlamda gençlerimizin gelişimi için göstermiş oldukları gayretlerden dolayı her iki Kurum Müdürümüzü de tebrik ediyorum” diye kaydetti.

EREN: HERHANGİ BİR KURSUN AÇILMASINI İSTEMESİ YETERLİ

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, “Gençlerimizin gelişimlerine katkıda buluna bilmek sosyal, sportif ve kültürel alanda bir çok kurs atölyemiz var. Gençlerimizin bizden herhangi bir kursun açılmasını istemesi yeterli. Gerekli altyapı çalışmalarından hemen sonra talep edilen kursu gençlerimizin hizmetine sunuyoruz. Birçok alanda ortak faaliyet yürüttüğümüz kurumlardan biri olan İl Milli Eğitim Müdürlüğü bu konuda bizim en büyük kaynağımız ve destekçimizdir. İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Gürtürk’e ve İlim Yayma Cemiyeti Elazığ Şube Başkanı Sayın Kara'ya Gençlik Merkezimize yapmış olduğu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.