Yetimhanede Büyüdü, Tüm Ailesini Bir Gecede Kaybetti

İki yaşında annesini kaybetti, yetiştirme yurdunda büyüdü, evlendi, yuvasını kurdu. Tam mutlu oldum derken, hayat ona yaşamadığı babalık duygusunu yaşatma fırsatı sunan evladını, eşini, kayınvalidesini ve kayınbabasını bir trafik kazasında elinden aldı. Emrah Sesveren, şimdi yalnız başladığı hayatta yeniden yalnız…

Yetimhanede Büyüdü, Tüm Ailesini Bir Gecede Kaybetti

4 Ocak 2021 tarihinde Elazığ’da Kuzey Çevre yolu Necmettin Erbakan Bulvarı’nda feci bir trafik kazası meydana gelmişti.

Çayda Çıra Mahallesi’nden Zafran Mahallesi istikametine giden  hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonrasında karşı refüje geçerek, karşı yönden gelen başka bir hafif ticari araç ile kafa kafaya çarpışmıştı.

ELAZIĞ YASA BOĞULDU

Necmettin Erbakan Bulvarı üzerinde meydana gelen kaza sonrası araçlarda bulunan 65 yaşındaki Mehmet Kaya, 68 yaşındaki eşi Makbule Kaya, 32 yaşındaki kızları Sevgi Sesveren, 12 yaşındaki torunları Sude Sesveren ve 24 yaşındaki Hüseyin Yiğit hayatını kaybetmişti. Meydana gelen trafik kazası Elazığlıları büyük bir yasa boğmuştu.

BİR MUTLU AİLE YOK OLDU

Sevgi Sesveren’in eşi, Sude Sesveren’in de babası olan Emrah Sesveren’in yaşadığı acı ise çok büyüktü. Meydana gelen kazada hem kızını hem de yol arkadaşını kaybetmişti. Eşi ve kızından geriye sadece anıları ve fotoğrafları kalmıştı. Ama Emrah Sesveren isyan etmek yerine tevekkülü seçti.

YALNIZ BAŞLADIĞI HAYATINA YALNIZ DEVAM EDECEK

Emrah Sesveren hayata yalnız başlamıştı ve yine yalnız devam edecek.  Emrah Sesveren, iki yaşında 1 yaşında annesini kaybettikten sonra, 2 yaşında babası tarafından yetiştirme yurduna bırakılmıştı. Sesveren, devletin şefkatli eliyle, yurdun soğuk duvarları, puslu camları arasından dışarıyı seyrederek büyüğünü söyledi. 18 yaşında yurttan ayrıldığını söyledi.

DEVLET YİNE SICAK ELİNİ UZATTI

19 yaşında devlet tarafından Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ataması yapıldı. Geldiği yerleri unutmadı, çalıştı, devletin evladıydı, devletine laf gelmesin diye, işini layıkıyla yapmaya çalıştı… Vatana ve millete hayırlı bir evlat olmak için elinden geleni yaptı.

YAŞAYAMADIĞI HAYATINI EVLADINA YAŞATTI

Sesveren yakınları tarafından özlemini çektiği sıcak yuvaya kavuştu, evlendi, bir çocuğu oldu. Bir dört duvar nasıl sıcak olur, işte o zaman anladı. Babasından görmediği şefkati, evladına gösterdi, bir baba, bir arkadaş, bir yol arkadaşı olmaya çalıştı evladına. Mutlu ve huzurluydu. Taa ki, 4 Ocak akşamına kadar…

SUDE’SİNİ İSE, 25 GÜN SONRA KAYBETTİ

Eşi ve çocuğu ile sabah kahvaltısını yaptı, akşam buluşmak için vedalaştı. Akşam saatlerinde görevdeyken, telefonu acı acı çaldı.. Eşinin, kızının, kayınbabasını ve kayınvalidesinin bulunduğu aracın Necmettin Erbakan Bulvarı üzerinde kaza yaptığı söylendi.  Eşini, yalnızlığının yol arkadaşı eşi Sevgi Sesveren’i, kayınbabasını ve kayınvalidesini olay yerinde kaybetmişti. Babalık duygusunu tattığı bir tanecik kızı 12 yaşındaki Sude’sini ise, 25 gün sonra kaybetti.  Yoğun bakımda 25 güne yakın tedavi gören biricik kızının hayata tutunması için dualar eden Baba Emrah Sesveren, yalnız başladığı hayatına yine yalnız devam etmek zorunda kaldı.

SABRI İLE HERKSE ÖRNEK OLDU

34 yıllık hayatına herkesin katlanamayacağı acıları sığdıran Emrah Sesveren, metanetli, sabırlıydı. Dilinden duasını eksik etmeyen Sesveren’in bu duruşu herkese örnek olacak nitelikte.

Medya grubumuz olarak tekrar trafik kazasında hayatını kaybedenlere Yüce Allah’tan rahmet, ailelerine ve sevenlerine sabırlar diliyoruz.

VİDEO:

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2021, 19:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Elazigli
Elazigli - 3 yıl Önce

Rabbim bu sabrindan imanının güclü oluşundan dolayi en büyük mükafat ile cennet ile seni şereflendirsin kardesim.nice beyinsizler var en kücuk sözde bile dinden soğuduk dinden soğuttunuz derler . Ne aci parayi cok gorunce paradan sogumayanlar en ufak zorlukta dinden soğur yada isyankar olurlar oysaki sen kardesim anne baba gormeden bu din bilgisine iman gücüne sahipsin nice anali babali cociklarin Allahtan haberi yok Allah seni sabrin ile ömrüne bereket sağlik ve huzur verip cennetin kevser irmaginda içinde yanan ateşi söndürsun insaAllah

hgbghkh
hgbghkh - 3 yıl Önce

Allah sabır versin kardeş düşmanıma yaşatmasın çok üzüldüm

Hamit
Hamit - 3 yıl Önce

Allah o yolun belasını versin. O yolu hiç mi kimse görmez. Gözünüz mü kör oldu. Allahtan korkun. Yol yapılalı kaç sene oldu kaç kişi öldü. Bu kazanın sebebi o yoldur. Çözüm bulunmadıkça daha çok insanların hayatı kararacak. En basitinden orta refüje beton bariyer koyarsın bu kadar mı kafanız basmıyor.

B.ATLI
B.ATLI - 3 yıl Önce

Görev gereği beraber yolculuklarımız olmuştu gerçekten kendisini çok sevmiştim. Allah sabırlar versin

Rıdvan SAĞLAM
Rıdvan SAĞLAM - 3 yıl Önce

Rabbim sabrını arttırsın. İnşaAllah ahirette daha güzel nimetlere karşılaştırsın

hakan Demir
hakan Demir - 3 yıl Önce

Rabbim bol sabır versin kardeşim

Nt 23
Nt 23 - 3 yıl Önce

Allah sabırlar ihsan eylesin. Ölenlerede rahmet eylesin mekanları cennet olsun. Akşam izledik ve ailecek çok üzüldük. Güzel insan. İmanına itikatinada hayran kaldık.

Sultan
Sultan - 3 yıl Önce

Vah vah vah cok üzüldüm kardesim
Allah rahmet etsin
Allah seninde yardimcin olsun

SIRADAKİ HABER

banner137