Maddi ve manevi anlamda tarihinin belki de en kötü sezonunu yaşayan ve Spor Toto 1.Lig’den küme düşen Bordo-Beyazlı ekibimizin ikamet ettiği Elazığspor Tesisleri’nin halen elektriklerinin kesik olduğu öğrenildi…

Henüz küme düşme üzüntüsünü üzerinden atamayan ve yaklaşık 600 Bin TL civarındaki elektrik borcu nedeniyle tesislerinin elektrikleri kesilen Birevim Elazığspor’da Futbol Şube Sorumlusu Zafer Yetiş, il yöneticilerine çağrıda bulunarak sorunun bir an önce giderilmesini istedi.

Yaşanan elektrik sıkıntısından dolayı düzenli sulama yapılamayan ve mevsim sıcaklıklarının artması nedeniyle Elazığspor Tesislerinde antrenman sahalarındaki çimlerin büyük ölçüde kuruduğunu ifade eden Futbol Şube Sorumlusu Zafer Yetiş, hortumla yapılan sulama işlemi kısıtlı imkanlarla istenilen verimi vermediğini, çimlerin büyük bir bölümünün sarardığı söyledi. Yetiş, Elazığspor Tesisleri’nin elektrik sorunun giderilmesi konusunda ilin valisi ve siyasilerin devreye girmesi gerektiğini belirtti.

“BİRLİK VE BERABERLİĞİ YENİDEN YAKALAYALIM”

Elazığspor’un düştüğü yerden birlik ve beraberlik sağlanarak çıkacağına da yürekten inandığını da ifade eden Zafer Yetiş, “Elazığspor eski mutlu günlerine daha da güçlenerek geri dönecektir. Yeter ki geçmiş yıllarda yakaladığımız birlik ve beraberliği yeniden yakalayalım. İlin valisi, belediyesi, siyasileri, taraftarı ve basını tek yürek olursa Elazığspor için mutlu günler kaçınılmaz olur.” şeklinde konuştu.