Gazeteci Sinan Akyüz’ün hazırlayıp sunduğu ve Twitter üzerinden canlı olarak yayınlanan “Gündeme Dair” programının konuğu AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım oldu.

Elazığ başta olmak üzere birçok farklı şehirden katılımcının yer aldığı Twitter Sohbet Odası programına yurtdışından da çok sayıda izleyici katıldı.

Siyaset, kültür, turizm, ekonomi ve spor başta olmak üzere birçok konuyla ilgili merak ettikleri soruları soran katılımcılar, yaklaşık 4 saat süren programda sabırla, özveriyle ve içtenlikle tüm soruları cevaplandıran İl Başkanı Yıldırım’a teşekkür etti.

YILDIRIM: ELAZIĞ’IMIZI DİLİM DÖNDÜĞÜNCE ANLATMAYA ÇALIŞTIM

İl Başkanı Yıldırım, program sonunda yaptığı değerlendirmede, “Gazeteci Sinan Akyüz’e ve diğer katılımcılara çok teşekkür ediyorum. Bu programda kendimi, teşkilatımı, Elazığ’ımızı dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım. Tabi programda sadece Elazığ’dan değil, ülkemizin farklı şehirlerinden de katılımcılar vardı. Afrika’dan, Avustralya’dan, Hollanda’dan hatta Amerika’dan bile katılımcılar odaya geldiler. Tabi bu kadar farklı çeşitte insanın yer aldığı bir ortamda Elazığ’ımızın adını duyurmak, Recep Tayyip Erdoğan’ın siyasetini anlatmak bizler için çok özel ve anlamlıydı. Sohbet odasında bulunan tüm katılımcılara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yazılan “Daha Adil Bir Dünya Mümkün” kitabını hediye edeceğiz” şeklinde konuştu.