“Yılın En İyi Gece Haber Spikeri Ödülü” Furkan Dilaver’e Takdim Edildi

Kırmızı Türk Spikerler Platformu tarafından Malatya’da düzenlenen Altın Kayısı Ödülleri’nde Türkiye’nin en iyileri bir araya geldi. Gerçekleştirilen ödül töreninde; Kanal Fırat Televizyonu’nda yayınlanan ve büyük ses getiren “Furkan Dilaver ile Son Baskı” programın sunucusu Furkan Dilaver “Yılın En İyi Gece Haber Spikeri” ödülüne layık görüldü.

“Yılın En İyi Gece Haber Spikeri Ödülü” Furkan Dilaver’e Takdim Edildi

Türkiye’nin ilk ve tek spikerler platformu olan Kırmızı Türk Spikerler Platformu tarafından Malatya Kongre ve Kültür Merkezi’nde “Altın Kayısı Ödülleri” töreni düzenlendi.

Seçici kurul değerlendirmesi ve halka açık oylamalar sonucunda Türkiye’nin farklı yerlerinde alanında en iyilerin ödül aldığı törende özgün kategorilerde ödül verildi.

Spiker Dünyası Kurucusu Cengizhan Kaya açılış konuşmasında en iyi olmanın önemi ve  spikerlik vurgusu yaparken Malatya’da böyle bir etkinlik yapmanın mutluluğunu ifade etti.

FURKAN DİLAVER’E MALATYA’DAN ÜÇÜNCÜ ÖDÜL

Konuşmaların ardından ödül törenine geçildi. Törende komşu şehir Malatya’dan Elazığ’a ödül geldi. 2019 yılında Türkiye’nin en iyi gece haber programı ödülüne, 2021’de ise Medya Emek Ödülüne layık görülen Furkan Dilaver’e bu yıl da önemli bir ödül geldi. 

YILIN EN İYİ GECE HABER SPİKERİ; FURKAN DİLAVER

Hafta içi her gece saat 23.00’de Kanal Fırat ve Kanal E Televizyonlarından canlı olarak yayınlanan “Son Baskı” programının sunucusu Furkan Dilaver’e “Yılın En İyi Gece Haber Spikeri” ödülü takdim edildi.

FURKAN DİLAVER: EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDERİM

Furkan Dilaver yaptığı konuşmada ödül töreninin öneminden bahsederek Malatya’nın tanıtımının yapıldığını benzer etkinliklerin Elazığ’da da olması gerektiğini ifade ederek törende emeği geçenlere teşekkür etti. Dilaver, “Ödülü almamızda emeği olan, bizlere televizyon imkanlarını sunan Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık başta olmak üzere Genel Yayın Yönetmenimiz Zeki Akbıyık’a ve tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.

Öte yandan çok sayıda ünlü isme ödül takdim edildiği törende Elazığ’dan Kanal 23 Program Sunucu Esra Ser, “Yılın En İyi Güncel Sohbet Programı” ödülünü, Bera Nur Çam ise Haber Türk televizyonunda yayınlanan haberiyle “Yılın En İyi Haberi” ödülünü aldı.

Video:

Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2022, 20:56

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137