AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz, Elazığ Milletvekilleri ve İl Yönetimi, Kovancılar ve Palularla buluştu.

AK Parti Teşkilatının ilk durağı Kovancılar ilçesi oldu.

AKPINAR: ŞEHRİMİZE BİR ŞEHİR HÜVİYETİ KAZANDIRMAYA ÇALIŞTIK

Kovancılarda halka hitap eden Kovancılar Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Hacı Akpınar, “Şehrimize bir şehir hüviyeti kazandırmaya çalıştık. Üç yeni park, büyük bir mesire alanı kazandırdık. 35 bin metrekare büyüklüğündeki mesire alanımızın finansının büyük bir kısmını fonlardan karşıladık. Bu konuda Milletvekillerimize, İl Başkanımıza, Bakanlarımıza ve hükümetimize çok teşekkür ediyorum. 26 tane iş makinesi ve aracı ilçemize kazandırdık” ifadelerini kullandı.

GÜRGÖZE: ÇOK BÜYÜK YATIRIMLAR YAPILMASINA VESİLE OLDU

AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze de konuşmasında, “Kovancılar’ımız bir taraftan mümbit ve bereketli topraklarıyla diğer taraftan şu anda hazır bulunan ve bulunmayan aziz misafirperver Kovancılarlı hemşehrilerimizle mümbit ilçelerimizden bir tanesidir. Bu ilçemiz, kurulduğu günden bugüne kadar AK Parti’mize en güçlü desteği veren en güçlü şekilde AK Parti’yi, AK Parti kadrolarını, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyen ilçelerimizden bir tanesidir. Saygıdeğer Bakanım; Bu ilçemiz AK Parti’yi ve AK Parti kadrolarını sevdiği gibi AK Parti kadroları da özellikle Sayın Bakanımızın döneminde çok büyük yatırımlar yapılmasına vesile oldu. Bende Başkan’ım gibi bütün Kovancılarlı hemşehrilerim adına sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

BERDİBEK: DEMEK Kİ GÖNÜLLERE TAHT KURMUŞ

Daha sonra Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek, “Palulu hemşehrimizin dediği gibi ‘anlatmaya gerek yok’ iş bitmiş. Hacı Bakan’dan Allah razı olsun. Demek ki gönüllere taht kurmuş. Beş yıl Belediye Başkanı olup da bu kadar güzel teveccühü yeniden kazanmak her babayiğitin karı değildi. Allah kendilerinden razı olsun. Allah bu birliğinizi, ve beraberliğinizi daim kılsın. Sayın Bakan’ımız ayrım yapmaksızın Elazığ, Bingöl, Muş, Bitlis her tarafa eşit davranmıştır. Biraz önce anlatılanlara bakılırsa Sayın Bakanım gerçekten gururlandı Allah sizlerden razı olsun” şeklinde konuştu.

YILMAZ: BİZ GÜÇLÜ OLACAĞIZ

Yeni Zelanda’daki saldırı ile ilgili açıklamada bulunan Eski Kalkınma Bakanı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz, “Bu saldırılara vereceğimiz en güzel cevap; birliğimizi yüceltmek, kardeşliğimizi güçlendirmek, liderimizin etrafında kenetlenmek, ülkemizin, hükümetimizin istikrarını korumak. Biz güçlü olacağız ki böyle saldırılarla karşı karşıya kalmayalım” diye konuştu.

YILMAZ: EN FAZLA BİZE DESTEK OLAN HANIMLAR

Partisine destek isteyen Yılmaz, “Liderimiz doğru lider, partimiz doğru parti, adayımız doğru aday. Başka bir alternatifimiz var mı? inanın yok. Bugüne kadar AK Parti olarak Kovancılar’a hizmet ettik, hiçbir hükümet AK Parti hükümeti kadar, Recep Tayyip Erdoğan kadar yol arkadaşları kadar, Kovancılar’a hizmet etti mi? Geçmiş ile son 5 yılı mukayese edin. Allah için Elimizi vicdanınıza koymanız lazım. Değerli kardeşlerim; bu mesele şahıs meselesi değil. Şahısların hepsi başımızın tacı. Bizim kimseyle, kimsenin şahsiyetiyle bir problemimiz yok. Ama bizim için önemli olan Kovancılar’dır, insanımızdır. Kovancılar’ın daha çok hizmet almasıdır, daha iyi yerlere gelmesidir. Bu noktada özellikle hanım kardeşlerimize güveniyoruz. Erkekler kusura bakmasınlar. Ama en fazla bize destek olan hanımlar. Allah sizlerden razı olsun” diye ifade etti.

PALU İLÇESİ ZİYARET

AK Parti Heyetinin bir sonraki durağı Palu ilçesi oldu.

ERGİNÖZ: PALU, TÜRKİYE’DE DERECE YAPMIŞ BİR İLÇEMİZDİR

Palu ilçesinde düzenlenen mitingde ilk olarak AK Parti Palu İlçe Başkanı Hasbi Erginöz, “Palu ilçemiz defalarca Türkiye’de derece yapmış bir ilçemizdir. Bundan dolayı bütün vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar, var olsunlar” ifadelerine yer verdi.

ÜNALAN: 2001’DEN BERİ BİZİ MAHCUP ETMEDİNİZ

AK Parti Palu Belediye Başkan Adayı Efraim Ünalan da, “Bizler sizler için varız. Sizleri hiçbir gün Türkiye’de 2001’den beri bizi mahcup etmediniz. Çünkü %98’lerle her zaman Palu’nun ismini Türkiye’nin her yerine duyurdunuz. Ve defalarca bizi birinci, ikinci, üçüncü, sıralara koydunuz” diye konuştu.

DEMİRABAĞ: BİR PALULU EVLADIYIM BEN

Palululara hitap eden AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ ise, “Bir Palulu evladıyım ben. Hemen 3-5 kilometre. Bir karşısında TOKİ konutları, bir yanında da Gümüşdeğirmenleri köyü. Şimdi bazen deniliyor ki Zülfü Demirbağ Palu’ya niye geliyor. İki tane aday var, üç tane aday var niye karışıyor. Arkadaşlar bu memleketin adamıyım ben. Bu Palu, Milletvekilliği seçiminde herkes %40, %50’den fazla alamazsınız dediğinde inşallah buradan %70 oy alacağız en az dedik ve sizin verdiğiniz %70 oyla dördüncü sıradan Milletvekili olduk sizlerin sayesinde. Elbette Palu’ya gideceğiz. Nereye gideceğiz? Erivan’a mı gideceğiz? Ermenistan’a mı gideceğiz. Milletvekili olduğum ilk günden bugüne kadar, 2002’den bugüne kadar ara sıra diyelim ki ara verdik tekrar geldik üç sene ara verdik tekrar geldik, görevde olduğumuz süre içerisinde ilk günden bugüne kadar Allah’a şükür insanımız onlar belki Allah nezdinde bizden çok daha kıymetli, çok daha değerli yanlış anlamayın ama dağda bir çoban kardeşimizden, bir köylü kardeşmizden, çiftçi kardeşimizden, belediyenin temizlik işçisine kadar telefonu eline aldığı zaman bize ulaştı” ifadelerini kullandı.

YILMAZ: BÜTÜN PARTİLERDEKİ ADAYLAR BİZİM İNSANIMIZ

Daha sonra Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Bütün partilerdeki adaylar bizim insanımız. Hepsi başımızın tacı. Bizim kimseyle şahsi bir problemimiz yok. Fakat gerçekçi olalım; ülkemiz zor bir dönemden geçiyor. Birileri Recep Tayyip Erdoğan’ın zayıflamasını bekliyorlar. Arkasındaki millet zayıflasın ki biz de saldırıya geçelim diye pusuda bekliyorlar. Palu bunlara müsaade edecek mi? inşallah etmeyecek siniz” dedi.

HABER: SITKI TAŞEL