Asrın İşadamları Derneği Elazığ Şubesi Başkanı Abdulkerim Yılmaz dernek yönetim kurulu üyeleri Erkan Işık ve Hüseyin Demirbağ ile birlikte medya grubumuzu ziyaret etti.

YILMAZ: PANDEMİ SÜRECİNDE FAZLA AKTİF BİR ŞEKİLDE TABİ Kİ BİR FAALİYET GÖSTEREMEDİK

Abdulkerim Yılmaz yaptığı açıklamada, “Elazığ’da şube olarak pandemi sürecinde fazla aktif bir şekilde tabi ki bir faaliyet gösteremedik. Zoom programları üzerinden toplantılarımızı gerçekleştirdik. Bu süreçte tabi ki pandemi kısıtlamalar kalkınca 24 Temmuz basın bayramı olarak da bugün yerel gazetelerimizi ve Kanal Fırat Televizyonu’muzu ziyaret ettik. Bize göstermiş olduğu bu ilgi alakadan dolayı Kanal Fırat ailesine ve çalışanlarına çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

YILMAZ: HİJYEN KURALLARINA DİKKAT EDELİM

Pandemi yasaklarının kalkması ile ekonominin canlandığına dikkat çeken Başkan Yılmaz, “Kısıtlamaların kalkmasından dolayı, gelen turistlerden dolayı ve Avrupa’dan Türkiye’ye giriş yapan arkadaşlardan dolayı olsun bu kısıtlamaların kalkmasından dolayı ekonominin canlanması yüzde 70 civarında bir ekonomi canlandı. İnşallah covid-19 en kısa sürede yüce Rabbim Türkiye’den ve dünyadan bunu insanların başından kaldırır. İnsanlarımız tüm Müslüman alemi rahata kavuşacaktır inşallah. Tek isteğimiz nedir? Hijyen kurallarına dikkat edelim. Covid-19 halen bitmemiştir. Hijyen kurallarına, mesafeye dikkat etmemiz lazım. Düğünlere gidiyorsak da her zaman mesafeli olmamız lazım” şeklinde konuştu.