Yılmaz, Yemen’deki Mazlumları Unutmadı

ASRİAD Elazığ Şube Başkanı Abdulkerim Yılmaz, kıtlık, açlık ve bulaşıcı hastalıkların yanı sıra saldırı ve bombardıman sonucu her gün ölümlerin yaşandığı mazlum coğrafya Yemen’de ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi ailelere iftar yemeği ikramında bulundu

Yılmaz, Yemen’deki Mazlumları Unutmadı

Asrın İşadamları Derneği Başkanı Abdulkerim Yılmaz, Avrupa Yetim Derneği aracılığı ile kıtlık, açlık ve bulaşıcı hastalıkların yanı sıra saldırı ve bombardıman sonucu her gün ölümlerin yaşandığı mazlum coğrafya Yemen’de Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi ailelere iftar yemeği ikramında bulunuldu.

Koronavirüsten tedbirlerinden dolayı toplu iftar yemeği organizasyonu yapılmazken, iftar yemekleri, gönüllüler tarafından evlere dağıtıldı.

Çatışmaların yanı sıra yoksulluk ve hastalıklarla mücadele eden açlık krizinin yaşandığı Yemen’de Müslümanların zorluklar içerisinde yaşam mücadelesi verdiğini ifade eden İşadamları Derneği Elazığ Şube Başkanı Abdulkerim Yılmaz, “Birleşmiş Milletlere göre dünyanın en büyük insani krizlerinden birinin yaşandığı Yemen'de 22 milyondan fazla kişi yardıma ve korunmaya ihtiyaç duyuyor. Yemen’deki duruma kayıtsız kalamazdık. Onlar için elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz. Verilen desteklerin devamı da yapılacaktır” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137