Yüksel Ercan, İYİ Parti Elazığ Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı

Yapılacak genel seçimlerde İYİ Parti’den Elazığ Milletvekili Aday Adayı Olan Yüksel Ercan, il başkanlığına partililerle bir araya geldi.

Yüksel Ercan, İYİ Parti Elazığ Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı

14 Mayıs’ta yapılacak genel seçimler öncesinde İYİ Parti’den Elazığ milletvekili Aday adayı olan Yüksel Ercan, İYİ Parti İl başkanlığında aday adaylığını açıkladı.

İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Servet Gürgözeler, teşekkür ederek hayırlı olmasını söyledi.

ERCAN: BİZ GELECEĞİZ VE TÜRKİYE İYİLEŞECEK

İYİ Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı Yüksel Ercan, 14 Mayıs’ın Türkiye’nin yarınlara taşınmasında milat olacağını söyledi. Ercan İyi Parti’nin iktidara gelmesiyle Türkiye’nin iyileşeceğini ifade etti. “Bildiğiniz gibi pazartesi günü İyi Parti Genel Merkezimize resmi müracaatımızı yapmış ve bunu medya aracılığı ile siz hemşerimize duyurmuştuk. Bugün de bu kararımızı yuvamız olan İl Başkanlık binamızda, bu davaya gönül ve emek vermiş, ter akıtmış, ülkenin kurtuluşunu İYİ’lerin iktidarında görmüş siz değerli yol ve dava arkadaşlarımızla paylaşmak için karşınızdayız. Geçmişte aldığı siyasi görevler ile Elazığ İl Genel Meclisi Üyeliği görevinden dolayı şehrimiz merkezi ile tüm ilçe, belde ve köylerin problemlerine ve çözüm planlarına vakıf bir kardeşiniz olarak karşınızdayım. Bir buçuk yıldan beri İyi Parti aday adayı olarak da hem şehir merkezi hem de ilçe ve belde ziyaretleri yaparak halkımızla bir araya geldik, gelmeye devam ediyoruz. 14 Mayıs tam olarak bu sorumluluğun milletimizce tescilleneceği tarih olacaktır. O kutlu gün geldiğinde milletimiz haktan, adaletten, doğrudan ve dürüstten yana olacak. Yani milletimiz bizden İYİ’lerden yana olacak ve bu millet tarih yazacaktır. 14 Mayıs, sizlerin sandık devrimiyle ülkeyi aydınlık yarınlara taşımanın miladı ve başlangıcı olacak. İz geleceğiz ve her şey değişecek. Biz geleceğiz ve insanımız mutlu, ülkemiz güçlü olacak. Biz geleceğiz ve Türkiye iyileşecek. Böylesine bir iyilik hareketinde yer aldığınız ve bu değişimde “ben de varım” diyerek Genel Başkanımız Meral Akşener’in önderliğindeki İyi Parti saflarında bulunduğunuzdan dolayı teşekkür ediyorum. Bizler, bir buçuk yıl önce çıktığımız kutlu bir yolda bugün de sizlerin huzurlarınızda milletvekili aday adaylığımızı açıklayacak yeni bir sürece girmiş olacağız. Rabbim bu kararımızı şahsımıza, şehrimize ve ülkemize hayırlı kılsın” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137