Yüksel Ercan: Vatandaşlarımız Bizleri Kucakladılar

İYİ Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı Yüksel Ercan, vatandaşlarla sürekli bir araya geldiklerini belirterek, şehrin istihdamını artıracak projeleri hayata geçireceklerini söyledi.

Yüksel Ercan: Vatandaşlarımız Bizleri Kucakladılar

İyi Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı Yüksel Ercan, medya grubumuzu ziyaret etti.

Genel Yayın Yönetmenimiz Zeki Akbıyık tarafından ağırlanan Ercan, bir yıla aşkındır sahada olduklarını ve vatandaşlarla bir araya geldiklerini kaydetti.

ERCAN: BİZİ KUCAKLADILAR

Ercan, “Daha öncesinde de biz sahaya inmiştik. 1 yıl öncesinden çalışmalarımıza başlamıştık. Geçen gün hürriyet caddesinde teşkilatlarımız ile beraber esnaf ziyaretleri yaptık. Çokta güzel geçti. Esnaflarımız bizlere şikayetlerini bildirdiler. Esnaflarımızın özellikle çok büyük sıkıntıları var. O sıkıntılarını dile getirmek için bizi kucakladılar. Bizlere dertlerini söylediler. Biz sahaya geç çıktığımızı anladık. Vatandaş bizi gördüğü zaman hakikaten çok seviniyor. İYİ Parti politikalarını, ekonomi politikalarını anlatıyoruz kendisine memleketin olan sıkıntılarını da kendileri bize anlatıyor. Biz iktidara gelirsek eğer inşallah bunları çözmenin vatandaşların sorunlarını çözmenin gayreti içerisinde olacağız” dedi.

Milletvekili Aday Adayı Ercan, İYİ Parti’nin ekonomi politikaları ile birlikte vatandaşların içerisinde bulunduğu dar boğazdan kurtulacağını söyledi.

ERCAN: EN BÜYÜK SIKINTILARI EKONOMİ

Ercan, “Esnafa baktığımız zaman bende bir şekilde ticaret ile uğraşan bir insanım. En büyük sıkıntıları ekonomi. Şuan Türkiye’de bir ekonomi sıkıntısı var. Bir malı alıyorsun 1 liraya satıyorsun 1,2 liraya alıyorsun 1,4 liraya. Böyle bir sıkıntı var. Hem ticaretle uğraşan insanları üzüyor hem de vatandaşlarımızın alım gücünü zora sokuyor. Bunlardan kurtulmamız gerekiyor. Bir şekilde İYİ Parti ekonomi politikaları ile bunların üstesinden gelecek. Kadrolarımız da var yerel bazda bizde çalışıyoruz. Bizde gövdemizi taşın altına koyuyoruz. Vatandaşlarımızın tüm taleplerini dinliyoruz ve onları dosyalandırıyoruz. Yeri ve zamanı geldiği zamanda bunlara bir plan ve proje ile çözmenin gayreti içerisinde olacağız” ifadelerini kullandı.

Teşvik süresinin uzatılması ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Ercan, şehrin istihdamını artıracak projeleri hayata geçireceklerini ifade etti.

ERCAN: ELAZIĞ’DA İSTİHDAMA YÖNELİK BİRKAÇ PROJEİMİZ VAR

Ercan, “6. Bölge teşvikleri 2018 yılında Elazığ kapsamı altına alındı. O zaman işsizlik sayısı Elazığ’da fazlaydı. Teşviklerinden dolayı biraz daha fazla oldu ama benim şahsi olarak istediğim düzeyde değil. Elazığ’da daha çok istihdam yaratabilecek ve katma değer yaratabilecek fabrikalar olacak. Bize bu fırsat verilirse biz bir şekilde bu işin tepe noktasına gelirsek özellikle Elazığ’da istihdama yönelik birkaç projelerimiz var. Bunları da gündeme Elazığ’ımızı bu işsizlik sarmalından bir şekilde kurtarmanın gayreti içerisinde olacağız” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137