Yurtlar Gelecek Öğrenciler İçin Hazırlanıyor

2021-2022 eğitim-öğretim döneminin sona ermesiyle birlikte yurtlar, başlatılan bakım onarım ve peyzaj çalışmalar ile yeni döneme hazırlanıyor.

Yurtlar Gelecek Öğrenciler İçin Hazırlanıyor

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, yeni dönem de gelecek öğrenciler için kampüs içerisinde yer alan Harput ve Sare Ana ve en büyük erkek yurdu olan Ahmet Kabaklı Öğrenci yurdunda bakım onarım ve peyzaj çalışmalarını sürdürüyor.

Ahmet Kabaklı öğrenci yurdunda mevcut odalar revize edilerek eğitim odaları, genç ofis ve kütüphaneye dönüştürülecek akabinde Harput ve Sare Ana öğrenci yurtlarında yemekhaneler ve peyzaj çalışmaları ile öğrencilere daha uygun bir ortam haline dönüştürülecek.

EREN: YENİ DÖNEMDE GELECEK GENÇLERİMİZ İÇİN İNŞALLAH HAZIR HALE GETİRECEĞİZ

Yapılan çalışmalara dair açıklamalar da bulunan İl Müdürü Abdulsamet Eren; “yeni bir eğitim öğretim döneminde Yurtlarımızın kapılarını tekrar şehrimizde okuyan gençlerimiz için açacağız. Öğrencilerimizin daha konforlu ve sosyal donatılarla birlikte verimli vakit geçirebilmesi imkanlardan faydalanabilmesi adına ve sıklıkla vakit geçirdikleri noktalarda yaptığımız çalışmalara Harput ve Sare Ana yurdumuz da yemekhane bakım onarım ve peyzaj çalışmaları ile Ahmet kabaklı yurdumuzda odalarımızı revize ederek eğitim odaları, genç ofis ve kütüphane kazandırıyoruz. Yeni dönemde gelecek gençlerimiz için inşallah hazır hale getireceğiz” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137