Yürüme Engelli Küçük Aziz’den AK Parti İl Başkanı Yıldırım’a Teşekkür

Elazığ merkeze bağlı Yurtbaşı Beldesi’nde ikamet eden 11 yaşındaki yürüme engelli Aziz Çelik, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım’ın girişimleriyle tekerlekli sandalyeye kavuştu.

Yürüme Engelli Küçük Aziz’den AK Parti İl Başkanı Yıldırım’a Teşekkür

Arıcak ilçesine bağlı Erimli Belde Belediye Başkanı Cihan Yılmaz, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım’ın talebi üzerine 11 yaşındaki Aziz Çelik’e tekerlekli sandalye hediye etti.

Tekerlekli sandalyeye sahip olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirten Aziz Çelik, AK Parti İl Başkanı Yıldırım’a ve Erimli Belde Belediye Başkanı Cihan Yılmaz’a teşekkür etti.

Siyasi çalışmaların yanı sıra sosyal sorumluluk projelerine de büyük önem verdiklerini aktaran AK Parti İl Başkanı Yıldırım, “Doğuştan yürüme engelli Aziz kardeşimizin artık dışarıya rahatça çıkacak olması bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Erimli Belde Belediye Başkanımız Cihan Yılmaz kardeşime hassasiyetinden ötürü teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

YILDIRIM: BİZDEN BİRİ OLDUĞUNU HİSSETMEMİZ VE HİSSETTİRMEMİZ GEREKİYOR

Önce insan diyen, insanı eşref-i mahlukat, yani yaratılmışların en şereflisi olarak gören herkesin, engellilerin sorunlarıyla hemhal olmak ve yakından ilgilenmek durumunda olduğuna vurgu yapan Yıldırım, “Engelli vatandaşlarımız kader mahkumu veya kader mağduru değildir, aynen bizim gibi insanlardır. Bu sebeple bize düşen engelli kardeşlerimize müşfik davranmamız, onların da bizden biri olduğunu hissetmemiz ve hissettirmemiz gerekiyor. Engelli vatandaşlarımızın bizim gerçeğimiz, bizim bir parçamız olduğunu kavramak ve buna göre tavır geliştirmek zorundayız. Fiziki engelin değil, asıl kalplerdeki, zihinlerdeki engelin sorun olduğunu her fırsatta anlatıp hatırlatıyoruz. Tek bir engelli kardeşimiz dahi kendisini dışlanmış hissederse, kendisini çaresiz hissederse, bunun vebali, tüm insanlığın üzerinedir. Bu konuda herkes sorumluluk sahibidir. Engellilik konusu karşısında daha sorumlu, bilinçli ve duyarlı davranmak zorundayız” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137