Türkiye futbol federasyonu ve Türkiye futbol antrenörleri tarafından planlanan ve TÜFAD Elazığ şubesi tarafından da organize edilen Zorunlu Antrenör Eğitim Semineri’nin ikinci ayağı tamamlandı.

Elazığ Amatör evi konferans salonunda yapılan seminere Elazığspor’un unutulmaz eski futbolcularından ve eski kulüp genel müdürlerinden Mehmet Dinç’in ismi verilirken, seminere antrenörler büyük bir ilgi gösterdi.

YILMAZ: AHDE VEFAYA HER ZAMAN ÖNEM VERDİK

TÜFAD Elazığ şube başkanı Münir Yılmaz, seminerin açılış konuşmasında ahde vefaya her zaman önem verdiklerini belirterek, “Gerek ilimiz gerek Türkiye futboluna hizmet eden Elazığlı abilerimizi rahmete gidenlere Allah Rahmet Eylesin hayatta olanlara da güzel uzun ömürler diliyorum. Bu seminerimizin de yine bir ahde vefa göstererek Mehmet Dinç abimizin adını verdik bir diğer adıyla tabiri caizse Bozo Mamoş abimiz” ifadelerine yer verdi. Gençlik yıllarında Mehmet Dinç’i özenle takip etiklerini aktaran Yılmaz “Mamoş abinin en büyük özelliği beyefendi kişiliğe, insanlara karşı olan samimiyeti sevgisi ve saygısı. Aile düzeni yaşantısı ve örnek kişliğii ile memlekette her zaman sevilen saylan bir abimiz kendisine ömür boyu mutluluk diliyorum” sözlerini kaydetti.

Seminer, Mehmet Dinç adına hazırlanan sinevizyon gösterisiyle devam etti.

DİNÇ’TEN YILMAZ’A TEŞEKKÜR

TÜFAD Elazığ şube başkanı Münir Yılmaz ve Elazığ gazeteciler ve yazarlar cemiyeti başkanı Mustafa Doğan, seminere adı verilen Mehmet Dinç’e günün anısına plaket takdim ederken Elazığspor eski futbolcusu Mehmet Dinç de konuşmasında öz geçmişinden bahsederek, TÜFAD Elazığ şube başkanı Münir Yılmaz ve katılımcılara teşekkür etti.

Seminerin sabah yapılan oturumunda Klinik psikolog Yılmaz Kaplan, kursiyerlere zararlı alışkanlıklar ve spor psikolojisi başlıklı konular hakkında bilgiler verdi.

Seminerde ayrıca F.Ü öğretim üyelerinden Prof. Dr. Ercan Gür ile teknik direktör Alaattin Tutaş konuşmacı olarak yer alıp, antrenörlere bilgiler aktardılar.

“SEMİNERLERİN ELAZIĞLI HOCALAR TARAFINDAN YAPILMASINDAN MEMNUNİYET DUYUYORUM”

Teknik direktör Alaattin Tutaş, daha önce il dışından gelen hocalar eşliğinde yapılan seminerlerin artık Elazığlı hocalar nezdinde yapılmasından dolayı memnuniyetini dile getirerek, “Biz bu seminerde bulunmaktan, görev almaktan dolayı özelikle Münir hocaya teşekkür ediyorum kendi aramızda yönetim kurulundan birilerinin destek vererek antrenör arkadaşlarımıza bilgi birikimlerini paylaşması benim için güzel bir başlangıç oldu ayrı bir heyecan duyuyorum” açıklamalarında bulundu.

Zorunlu gelişim seminerinin üçüncüsü ve sonuncusu 27 Ocak pazartesi günü yine Amatör evinde yapılacak.