Zülfü Demirbağ bu kapsamda Hilalkent ve Güneykent Mahallelerinde ziyaretlerde bulunarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek turlarını sürdürdü.

Demirbağ ilk olarak Hilalkent Mahalle Muhtarı Ali Dündar ile bir araya geldi.

Hilalkent Mahalle Muhtarı Ali Dündar; “Zülfü Demirbağ abimiz, Cumhurbaşkanımızın selamlarını iletmek ve destek almak adına bizleri ve mahallemizi ziyaret etti. Zaten sürekli sahada olan birisi. Gecesini gündüzüne katıp ilçe ilçe, köy köy, mahalle mahalle gezen bir vekilimiz. Zülfü beyin 3 dönem vekilliğinde incinmedik. Kendisine şahsım ve mahallem adına teşekkür ediyorum. Biz Zülfü beyi seviyoruz. “dedi.

“CUMHURBAŞKANIMIZIN GÖSTERDİĞİ FEDAKARLIK VE YÜKSEK PERFORMANSA KARŞI BİZLER DE ONA LAYIK OLMAYA ÇALIŞTIK”

Elazığ’da Trabzon Hurması Fidan Dağıtımı Gerçekleşti Elazığ’da Trabzon Hurması Fidan Dağıtımı Gerçekleşti

22, 24 ve 27. Dönem AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ ise; “Bugünkü ziyaretlerimiz kapsamında Hilalkent Mahallemizdeyiz. Benim eski mahallem. Muhtarımız, güzel hizmetleri olan ve fevkalade ilişkileri olan bir muhtarımız. Saygı duyulan bir muhtarımız. Elimizden geldiği kadarıyla, gerek bu dönemde, gerekse eski dönemlerde Cumhurbaşkanımızın gösterdiği fedakarlık ve yüksek performansa karşı bizler de ona layık olmaya çalıştık. 28 Mayıs seçimi öncesinde her zaman olduğu gibi çalışmalarımız devam ediyor. Hemşehrilerimize de 14 Mayıs seçiminde Cumhurbaşkanımıza verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah 28 Mayıs’ta da desteği 75 seviyelerine çıkartacağımıza inanıyorum. “diye konuştu.

Zülfü Demirbağ daha sonra Güneykent Mahalle Muhtarı Necati Karataş’ı ziyaret etti. Demirbağ’a, Elazığ Şoförler Odası Başkanı Şevket Toraman ve Abdullahpaşa Mahalle Muhtarı Yavuz Köse de eşlik etti.

Güneykent Mahalle Muhtarı Necati Karataş; “Kendileri hoş geldi, şeref verdi. Kendisi milletvekilliği sürecinde de bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Kendisine şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Elazığ Şoförler Odası Başkanı Şevket Toraman da; “Zülfü Demirbağ hiçbir zaman geçmişte odamızı, esnafımızı yalnız bırakmamıştır. Onun için kendisine teşekkür ediyorum. Kendisini gerçekten seviyorum. Benim için çok değerlidir. Ülkemiz seçim sürecinde. Takdire şayandır ki Zülfü Demirbağ’ın 5 dakika bile durduğu yok. Seçim sürecini devam ettirip koşturuyor. İnşallah güzel bir seçim süreci geçecektir.”ifadesinde bulundu.

“GİTTİĞİMİZ HER YERE CUMHURBAŞKANIMIZ SN. RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN SELAMLARINI GÖTÜRÜYORUZ”

22, 24 ve 27. Dönem AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ da; “Ziyaretlerimiz devam ediyor. Gittiğimiz her yere Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını götürüyoruz. İnanıyorum ki; Cumhurbaşkanımıza hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen Elazığ, 28 Mayıs'ta da en güçlü desteği verecektir inşallah”diye konuştu.

Demirbağ ve beraberindeki heyet daha sonra Güneykent Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin açılışına katılarak, esnaf ve vatandaşlarla da bir araya geldi.