Zülfü Demirbağ, Muhalefete Yüklendi

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, gerçekleştirilen bir toplantıda yaptığı konuşmada muhalefete yüklendi. Milletvekili Demirbağ, muhalefetin yaptığı bazı açıklamaları kast ederek “buna kargalar güler” dedi.

Zülfü Demirbağ, Muhalefete Yüklendi

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ Karakoçanlılar Derneği’nin düzenlemiş olduğu toplantıda açıklamalarda bulundu.

Toplantıda konuşan AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ önce, 1994 yılında refah partisinden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Recep Tayip Erdoğan’ın nasıl bir belediyeyi aldığına değindi.

DEMİRBAĞ: CHP BELEDİYESİ’NDEN İSTANBUL’U ALMIŞTIK

Milletvekili Zülfü Demirbağ, “Hava kirliliğinden insanların dışarı çıkamaz duruma geldiği, suyun içler acısı bir durumda olduğu, hem bir taraftan doğru dürüst suyun akmadığı, akan suyunda mide bulandıracak evsafta olması, şehrin her tarafının içler acısı bir durumda, yolların o zaman Cumhurbaşkanımızın ifadesiyle ‘çakır çukur’ olduğu bir CHP Belediyesi’nden, belediye anlayışından İstanbul’u almıştık” dedi.

DEMİRBAĞ: BU KREDİYİ BUNLAR DEVLETTEN ALMIYOR Kİ

Ardından Muhalefet partilerin belediye başkan adaylarını sert sözlerle eleştiren Demirbağ, “Bugün çıkmış o zihniyetin mensupları yurt genelinde ve Elazığ’da iktidarın yaptığı hizmetleri, bunlar zaten devletin hizmetleri hatta Şehir Hastanesi gibi iftiharlık gibi eseri koyan bu iktidara efendim ‘iktidar kalkıp da bu krediyi şahıs yerine birine holding yerine, bir iş adamı yerine, genel müdürlüğe verebilirdi, bakanlığa verebilirdi onlar yapabilirdi. Ne gerek vardı krediye?’ bu krediyi bunlar devletten almıyor ki, iktidardan almıyor ki. Krediyi yurtdışından temin ediyorlar, belli bir sözleşme yapılıyor 20-25 sene bütün yap işlet devret modeliyle yapılan işlerde. Bu hizmet süresini doldurduktan sonra da bunu devlete teslim edecekler. İlgili bakanlıklara, hastaneyse Sağlık Bakanlığına, yolsa, köprüyse Ulaştırma Bakanlığına teslim edecek. Bunları peki devlet yapmaya kalksaydı CHP anlayışıyla veya muhalefet anlayışıyla ömrümüz kafi gelmezdi bu AK Parti döneminde yapılan hizmetleri gerçekleştirmek için. Niye? Yüzlerce katrilyon bu işlere nereden para bulup harcayacaktık biz? Hele hele 2002’de Sayın Cumhurbaşkanımızın teslim aldığı bir ülkede, teslim aldığı bir Maliye Bakanlığında, hazinede, bütçede. Nereden para bulup hizmetler yapacaktık? Şimdi bol keseden sallıyorlar. Ben bazen diyorum espri olsun diye ‘maliye bakanımıza sordum dedim bu sallamaya vergi alıyorlar mı?’ dedi ‘yok vergiye tabi değil’ şimdi vergiye tabi olmayınca bol keseden sallıyorlar. Biri geliyor diyor ‘eski hastaneyi yeniden yaptıracağım’ diğeri geliyor başka bir şey. Hepsi bol keseden hizmetler. Birisi ’20 bin kişiyi işe alıyor’ biri aklına gelmeyen hizmetlerden bahsediyor” ifadelerini kullandı.

DEMİRBAĞ: BUNLARI ‘AHIRDA DA GÖRDÜK NAHIRDA DA GÖRDÜK’

Eski zamanlarda Elazığ’da yaşanılanlara değinen Milletvekili Demirbağ, “Arkadaşlar bunları bizim Elazığ tabiriyle affınıza sığınarak bunları ahırda da gördük nahırda da gördük öyle bir tabir vardır. En iyi sizler bilirsiniz. Böyle çünkü hayvan yetiştiriciliğinin rövanşta olduğu bölgenin insanlarısınız. O tabir bizim bölgede sık sık kullanılır. Biri bol keseden konuştuğu zaman yavrum seni ‘ahırda da gördük, nahırda da’ derler. Bunlar iktidarda da kısmen kenardan köşeden darbeler akabinde hasbelkader 3 ay, 5 ay, 1 sene iktidarda kaldıkları kuyrukların olduğu, Yaşça büyükler bilir daha önce PTT Meydanının karşısında isim vereyim; Madenli Vasfi Umar vardı Umar Kolektif şirketi, sabah yağının, marsa yağının bayisiydi. Giderdik PTT’nin oraya kadar hatırlayın, insanlar kuyruğa girerdi. Neredeyse 1 kilometre 5 kilo yağ alıp eve gittiği zaman bayram ederlerdi. Bu ayki yağımız çıktı diye. Bende arkadaşlarla giderdim arka bahçede girerdim, çay ikram ederlerdi, bir şeyler yer içerdik çıkarken gazeteye sarardık yağı eve getirirdik. Getirdiğimiz zaman anne dahil evdekilerin yüzü gülerdi. Yağ ihtiyacımızı karşıladık diye. Benzin karne, mazot karne, demir karne… her şey karne” dedi.

“BUNA KARGALAR GÜLER”

Milletvekili Zülfü Demirbağ “Şimdi kalkmışlar mangalda kül bırakmıyorlar. Bir de işin acı tarafı arkadaşlar diyor ‘bu memlekete hizmet gelmesini istiyorsanız AK Parti’ye oy vermeyin’ Allah Allah…Böyle bir izah tarzı olabilir mi? Anladık elinizde bir argüman yok. Milletin siyasi düşüncesini değiştirecek bir malzeme yok anladık da bu nereden çıktı? ‘Memlekete, Elazığ’a hizmet gelmesini istiyorsanız oy vermeyin’. Buna kargalar güler ya” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
ÖZKAN
ÖZKAN - 5 yıl Önce

Parselci Metin bulut sehir hastanesi koysaydiniz yeni hastanenin ismini daha şık olurdu

hayaldi gerçek oldu
hayaldi gerçek oldu @ÖZKAN - 5 yıl Önce

Zülfü bey yağ kuyruğuna girerdik falan dediniz birkaç gün sonra vatandaş sebze almak için tanzim satış kuyruğuna girdii.Ne diyorsunuz bu işe?CHP döneminde ambargolar savaşlar olduğu için o kuyruklara giriyordunuz.her şey karneyle alınırdı dediniz şimdi de 2-3 kg sınırlı alım yapılıyor.bence karneyle satın daha iyi olur.Zülfü bey yağ kuyruklarını özlemişsinizdir sizide tanzim kuyruğuna bekliyoruzzz.

ÖZKAN
ÖZKAN - 5 yıl Önce

Vekil olamadiniz bari adam olunnn. SAYGI duyalim en azından size

atilla
atilla - 5 yıl Önce

niye sizin vekiliniz ismet yılmaz akpye oy verenlere cennet garanti derken iyide,bu memlekete hizmet gelsin istiyorsanız akpye oy vermeyin demek mi kötü?sürekli yağı kuyrukla alıyordukda bilmem ne. başka bildiğiniz yok.

kargalar leyleklerrrrr
kargalar leyleklerrrrr @atilla - 5 yıl Önce

zülfü beyyy size oy verirsek cennet beratı alacakmışız ne diyorsunuz bu işe ? ? sayın ismet yılmaz diyor bunu... milleti chp zamanında kuyrukla yağ alıyodukkkk bize oy vermezseniz din elden gidecekkk gibi şeylerle kandırıyorsunuz buna kargalar güler artık. Sizin zamanınızda artık tane ile alıyoruz maşAllah

BABACAN
BABACAN - 5 yıl Önce

Erbakan sayesinde dürüst belediyeciliği öğrenenler bugün tam tersini yapıyor ! Selmanoğlu dönemini sana hatırlatalım sayın demirbağ 33 trilyona ihale edilen Erbakan bulvarının halini gördün mü acaba ? Şehir köy olmuş haberiniz yok...

ÖZKAN
ÖZKAN - 5 yıl Önce

Bizim burda da bi söz var "Sizi halk şamar oglanina cevirecek".

ÖZKAN
ÖZKAN - 5 yıl Önce

Kendine gel

Murat
Murat - 5 yıl Önce

1970'lerdeki CHP hükümetlerinin tarihi çok kısadır. MSP ile 20 Ocak 1974'te kurduğu ortak hükümet, 17 Kasım 1974'te 10 ay sürerek bitmiştir. İkinci Ecevit hükümeti (Dışarıdan milletvekili desteğiyle) 5 Ocak 1978'den 12 Kasım 1979'a kadar sürmüştür. Petrol, benzin, yağ, şeker gibi maddelerin yokluğu sadece CHP iktidarlarında değil, aynı zamanda Demirel'in 70'lerde kurduğu Milli Cephe hükümetleri zamanında da yaşanmıştır. 1970'lerdeki kıtlığın iki ana nedeni vardır: Birincisi, tarihte "Yom Kippur" savaşı olarak bilinen Ekim 1973'te başlayan Arap-İsrail savaşı petrol fiyatlarını bir yıldan kısa bir sürede 4 kattan daha fazla artırır. Bu savaş sırasında petrol üreten ve ihraç eden Arap ülkeleri İsrail'e destek veren ülkelere petrol satmayacağını ve petrol ihracatını kısacağını açıklar. Bu gelişmelere bağlı olarak Global borsalarda çöküşler başlar. 1973'te başlayan bu savaşın üzerine Ecevit hükümeti 1974'te Kıbrıs'a askeri harekat düzenler ve bu harekat sebebiyle büyük devletler ülkemize...

kargalar güler
kargalar güler @Murat - 5 yıl Önce

sürekli bi chp zamanında yağı kuyrukla alıyoduk karneyle alıyoduk falan filan. kargalar gülüyor buna zülfü bey. kimi kandırıyorsunuz? siz ne yaptınız? et olmuş 564874878 TL taze soğan 20 tl.. ne konuşuyorsunuz? artık taneyle alıyoruzzz her şeyi. vatandaş işsiz işsiz,acından ölüyor vatandaş.. Murat bey yazmış doğruları.teşekkürler ona. sevgili arkadaşlar araştırın araştırın araştırın.kanmayın bunlara.Size oy moy yok. Bıktırdınız!

erdinç
erdinç @Murat - 5 yıl Önce

murat bey ağzınıza sağlık çok iyi yorumlamışsınız. Gürsel Erolada chp zihniyeti dediler görüyoruz adamın zihniyetinii.Memleketin abisi oldu abisiii.tek vekilimiz Gürsel Eroldur.sürekli CHP şunu yaptı yağı kuyrukla alıyoruz falan. görüyoruz şu anki durumlarıda 2 tane domates 5 tl olmuş bi demet maydanoz 3 tl.Elazığda değişim şart. Yeni bir kan şart.

Murat
Murat @Murat - 5 yıl Önce

Devamı: ...ekonomik ambargo koyar. Arap-İsrail savaşları ile bir anda petrol fiyatlarının fırlaması, gelişmiş ülkelerdeki borsalarda başlayan krizler ve Kıbrıs Barış Harekatı nedeniyle konulan ambargo ülke ekonomisinde çok büyük hasarlara yok açmıştır. Bu süreci sadece Türkiye değil, hem Avrupa hem de Amerika petrol ve temel madde kıtlıklarıyla yaşamıştır. ABD ve İngiltere sıradan bir ülke değildir. Dünyanın her yerinden petrol alıp, işleyip yine dünyaya satan ülkelerdir. Görüldüğü gibi 1970'lerdeki petrol krizi onları da etkilemiştir. İnönülü yıllarda, büyük bir basiretle ülkeyi dünyanın en kanlı savaşından ve ekonomik krizinden ayakta kalarak çıkartan CHP, 1974 yılında da, bir yıl önce başlayan savaşa, onun akabinde başlayan krize ve Batı'nın ambargolarına aldırmayarak 1974 Kıbrıs Barış Harekatı'nı düzenleyerek Ada'daki soydaşlarımızın can güvenliğini sağlamıştır.

ÖZKAN
ÖZKAN - 5 yıl Önce

Horoz bi gun keske seni mecliste konusurken gorseydik.. memur bozuntusu.. Tayyip erdogan bizim farklidir.. sizin gibilere aciyorum devleti siz bu hale getirdiniz


SIRADAKİ HABER

banner137