Zülfü Demirbağ: Sandık Rehaveti Kabul Etmez

22, 24 ve 27. Dönem AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek turlarını sürdürüyor.

Zülfü Demirbağ: Sandık Rehaveti Kabul Etmez

22, 24 ve 27. Dönem AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, ilk olarak Amatör Spor Evi’nde Amatör Spor Kulüpleri (ASKF) Başkanı Mustafa Gür ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

GÜR: SN. DEMİRBAĞ HER ZAMAN YANIMIZDA OLDU

Zülfü Demirbağ’ın her zaman kendilerine destek olduğunu ifade eden ASKF Başkanı Mustafa Gür; “Sayın vekilimiz görev süresi boyunca spor anlamında her zaman bizlerle birlikte olmuştur. Hangi sorunumuz olduysa Sn. Demirbağ’ın kapısını çaldık ve kendisi her zaman yanımızda oldu. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Kendisini biz abi olarak görüyoruz ve Amatör Spor Evi kendi evi. Seçim sürecinde de kendisi ciddi çalışmalar gerçekleştiriyor. Cumhurbaşkanımızın teveccühleriyle kendisi daha iyi yerlere gelir inşallah. Biz her zaman devletimizin daha iyi yerlere gelmesi için Cumhurbaşkanımızın yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Başkan Gür ve ekibine teşekkür eden Demirbağ; “Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanımız ile sürekli diyalog halinde olduk. Yönetimdeki bütün kardeşlerimizle birlikte güzel çalışmalarımız oldu. Kendilerine teşekkür ediyoruz. 28 Mayıs seçimine kısa süre kaldı. Bu seçim 14 Mayıs seçimine göre çok daha kritik. Kılıçdaroğlu yerel yönetimler özerklik şartını getireceğiz dedi. HDP ile masaya oturdu. Kandil ve FETÖ’nün Kılıçdaroğlu’na açık bir desteği var. Çok dikkatli olmalıyız. Bütün hemşehrilerimizi sandığa gitmeye davet ediyorum ki bu davaya sahip çıkalım. Ümit Özdağ kısa bir süre önceki konuşmasında Kılıçdaroğlu’nun kazanması halinde Türkiye’nin iç savaşa gideceğini ifade etti. Şimdi ne oldu? Değişen ne? Özdağ’a içişleri bakanlığı sözü verilince Türkiye iç savaştan mı kurtuldu? Basit mevki ve makamlar için Ülkeyi riske atmaya gerek yok.” ifadesinde bulundu.

HACIOĞULLARI: ÇİFTÇİLERİMİZE YAPILAN YARDIMLAR HİÇBİR ZAMAN YAPILMAMIŞTIR

27. Dönem Milletvekili Zülfü Demirbağ, daha sonra Elazığ Ziraat Odası Başkanı İbrahim Hacıoğulları ile bir araya geldi.

Çiftçiye AK Parti Hükümetleri döneminde çok ciddi desteklerin verildiğini kaydeden Hacıoğulları; “Sayın vekilimiz ziyaretimize geldi. Bizleri şereflendirdi. İnanın ki AK Parti hükümetleri döneminde çiftçilerimize yapılan yardımlar hiçbir zaman yapılmamıştır. Türkiye’nin her yerine yeni yollar yapıldı. Şimdiki gençlerimiz eski Türkiye’yi bilmez. Sayın vekilim ve hükümet çok güzel işler yaptı. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Şimdi Ülkemiz, kendi aracını yaptı, İHA’sını yaptı. Cumhurbaşkanımızı destekliyoruz. Cumhurbaşkanımızın yaptıklarını göz önünde bulundurursak düşmanlar bile oy verir.” diye konuştu.

DEMİRBAĞ: VATANDAŞLARIMIZ BU SEÇİMDE SANDIĞA GİDEREK CUMHURBAŞKANIMIZA DESTEK OLMALI

Rehavet uyarısında bulunan Demirbağ da; “Ziraat Odası Başkanımıza teşekkür ediyorum. Muhtarlarımız da buradalar. İktidarımızın, özellikle Cumhurbaşkanımızın yaptığı hizmetlerden herkes memnun ancak insanımızda takım tutar gibi parti tutma alışkanlığı var. Vicdanen hizmetleri değerlendirdiğimizde Ülkemizin %100’ünün oy vermesi gerekir. Milletimiz, örf ve adetlerine bağlı bir Millet. Vicdan sahibi insanlarımız Cumhurbaşkanımızı fazlasıyla destekleyecektir. Bu arada sandık rehaveti kabul etmez. Geçtiğimiz seçimlerde sandığa gitmeyen vatandaşlarımız da bu seçimde sandığa giderek Cumhurbaşkanımıza destek olmalı.” dedi.

Zülfü Demirbağ, vefat eden Merhum Muhtar Hikmet Dursun’un ardından Olgunlar Mahallesi muhtarlık görevine gelen Feyzi Güneş’i ziyaret etti.

GÜNEŞ: CUMHURBAŞKANIMIZI ÇOK SEVİYORUM VE DESTEKLİYORUM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı çok sevdiğini ve desteklediğini ifade eden Muhtar Güneş; “Ben hem sayın vekilimizin hem de Cumhurbaşkanımızın yanındayım. Ben 20 senedir Cumhurbaşkanımızı destekliyorum. Ben onu çok seviyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun. Ben kendisinden razıyım” diye konuştu.

27. Dönem Milletvekili Demirbağ da, “Gittiğimiz her yerde Cumhurbaşkanımıza desteklerini ifade eden hemşehrilerimizle karşılaşıyoruz. Kendilerinden Allah razı olsun. Muhtarımıza da teşekkür ediyoruz. Ülkemizi Türkiye Yüzyılı’nda aydınlık geleceğe ulaştıracak ve dünyada Türkiye’yi süper güç konumuna getirecek Cumhurbaşkanımıza gereken desteği vermemiz gerekiyor.” ifadesinde bulundu.

Demirbağ ayrıca, Hicret Mahallesi’nde vatandaşlarla bira araya gelerek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek istedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2023, 18:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137