Zülfü Demirbağ: TOKİ’nin İnşa Ettiği Yurt, Yeni Dönemde Hizmete Başlayacak

22, 24 ve 27. Dönem AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, İlim ve Hayra Hizmet Vakfı Genel Merkezi’ne ait öğrenci yurdunda incelemelerde bulundu.

Zülfü Demirbağ: TOKİ’nin İnşa Ettiği Yurt, Yeni Dönemde Hizmete Başlayacak

Geçmiş dönemlerde vakfın genel başkanlık görevini de yürüten 22, 24 ve 27. Dönem AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, İlim ve Hayra Hizmet Vakfı Genel Başkanı Zülfü Biçerer ile birlikte, 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Döneminde hizmete açılacak olan Zafran Mahallesi’ndeki yurdu gezdi.

TOKİ marifetiyle inşa edilen yurt, 220 öğrenci kapasiteli olacak.

Vakıf Genel Başkanı Zülfü Biçerer, “Sayın vekilimize hoş geldiniz diyorum. Sayın vekilimiz vakfımızın genel başkanlığını da yapmıştı. Şimdi de asil üyemiz. Kendilerinin hem maddi, hem de manevi katkıları var. Sağ olsunlar. Allah nasip ederse 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılında 220 öğrencimizi yurdumuzda istihdam edeceğiz. Öğrencilerimize her türlü maddi ve manevi her türlü kolaylığı da göstermiş olacağız” dedi.

Demirbağ, “Öncelikle Zülfü bey kardeşlerimize gayretlerinden ötürü teşekkür ediyorum. 1969 yılında kurulan vakfımızın genel merkezi Elazığ’da. Daha önceleri Merhum Hacı Yüksel Özkaynak ve bir çok ağabeyimizin büyük hizmet ve gayretleri oldu. Öğrencilerimize burs verme konusunda destekler başladı. Cumhurbaşkanımızın başkanlık yaptığı dönemde İstanbul Büyükşehir Belediyesinde görev yaptığımız yıllarda Sayın Cumhurbaşkanımızın verdiği yetki ve imkan çerçevesinde yurdun %70 ve %80’lik bölümünü o yıllarda yaptırmıştık. Ancak aradan geçen on yılların ardından yurt binamız depremde hasar gördü ve TOKİ Zafran’da bu güzel yurdumuzu inşa etti. Bu dönem de inşallah hizmete açacağız. Önemli bir hizmet verecek” ifadesinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2023, 18:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137