HSN Yatırım Şirketi tarafından Elazığ’da istihdamı artırmak ve ekonomik girdi sağlamak amacıyla Membran Fabrikası kuruldu.

Elazığ Havaalanı yolu üzerinde yaklaşık 800 metre kapalı alanda üretim yapacak olan fabrikada inşaat sektöründe, yapılan çatı ve temel gibi suyla temas eden yerlerinde yalıtımı sağlamak amacıyla kullanılan ve yağmur suyunun döşeme betonuna geçmesini engellemeye yarayan Membran’ın üretimi gerçekleştirilecek.

Uzun yıllardır İstanbul’da ticaret hayatlarını sürdüren Hasan Yüksek ve Hüseyin Yüksek kardeşler, geçen ay Elazığ’a motor ve rent a car plazasını kazandırmışlardı.

İki kardeş, şimdi de yeni bir yatırım daha yaparak, Membran Fabrikasını Elazığ’a kazandırdılar.

Fabrikayı şehre kazandıran HSN Yatırım Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yüksek, doğup büyüdükleri Elazığ’a yatırım yapmaktan dolayı mutlu ve gururlu olduklarını belirterek, Elazığ ekonomisine girdi sağlamak ve istihdamı artırmak için bu yatırımları Elazığ’da yaptıklarını söyledi.

YÜKSEK: BİRÇOK İNSANIMIZA İSTİHDAM SAHASI OLUŞTURACAĞIZ

Hasis Technology CEO'su Salih Avcıoğlu, Yapay Zekayla İlgili Önemli Açıklamalarda Bulundu Hasis Technology CEO'su Salih Avcıoğlu, Yapay Zekayla İlgili Önemli Açıklamalarda Bulundu

Fabrikada üretilen Membranların yapılan bağlantılarla ilk Almanya ve İran’a ihracatının gerçekleşeceğini ve ileriki dönemlerde de Türkiye piyasasına gireceklerini belirten Yüksek, Şirketimiz bünyesinde 100 kişiye istihdam sağlamaktayız. Bu sayı Membran fabrikası ile daha da artacak. Fabrikamız önümüzdeki aylarda üretime başlayacak. Bu süreçte ilimize yatırımlarımızı devam ettireceğiz. Birkaç fabrika yatırımımız içinde fizibilite çalışmalarımızı tamamladık. İnşallah onları da faaliyete geçirdiğimiz zaman Elazığ ekonomisine daha çok girdi sağlayacak ve birçok insanımıza istihdam sahası oluşturacağız” dedi.