Palu Kalkınma Tanıtma ve Eğitim Gönülleri Derneği Başkanı Hüseyin Saylan, dernek üyeleri ile birlikte yönetim grubumuzu ziyaret etti.

Saylan, ziyaretinde Televizyonlarımız Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık’a şilt takdim etti.

SAYLAN: KANAL FIRAT İLE ONUR VE GURUR DUYUYORUZ

Ziyaretle ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Saylan, “Her zaman Kanal Fırat ile onur ve gurur duyuyoruz. Sizleri kutluyoruz. En iyi haberi hatta savaş alanında dahi bile vatandaşlarımıza bir a evvel haberi doğru bir şekilde iletiyorsunuz. Buda bizim için gurur duyurucu bir şey. Tabi eskiden telefon yoktu. Şimdi cep telefonu var. Oradan da baktığımızda sosyal medyada cebinizde görüp izleyebiliyorsunuz” ifadelerini kullandı.

SAYLAN: ÇALIŞMALARA HER ZAMAN DEVAM EDECEĞİZ

Dernek çalışmalarından da bahseden Saylan, “Hüseyin Saylan, “Dernek olarak yaklaşık 4 yıllık bir geçmişimiz var. Geçmiş dönemde İçişleri Bakanlığından “Tarih Palu’dur Palu Tarihtir” adı ile bir proje yaptık, tamamladık. Yine aynı zamanda Gençlik ve Spor Bakanlığımızın himayelerinde bir sosyal proje yaptık. 7-8 tane profesör getirdik hem aile içi seminerler düzenledik sonra bir gezi programı yaptık. Verimli oldu. İnşallah bundan sonraki çalışmalarımızda da bu tür çalışmalara her zaman devam edeceğiz, faaliyet göstereceğiz” dedi.